šokantna snimka

Bivša Miss o noći iz pakla: "Morala sam napustiti dom s troje djece"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bivša Miss Dalmacije Dina Jelaska Marie opisala je dramatične trenutke koje je proživjela nakon što se vatra približila njezinu domu u kojem je bila s obitelji.

Stravični požari koji su zadesili Hrvatsku na odmoru u Podstrani zatekli su i bivšu Miss Dalmacije Dinu Jelasku Marie.  Tamnokosa Splićanka već godinama živi u Dubaiju, a u Hrvatsku je stigla na odmor s obitelji. Trenutke agonije koje je proživljavala zbog vatrene stihije Dina je opisala na društvenim mrežama, a sve je popratila i snimkom požara koji je gutao sve pred sobom. Otkrila je i kako je zbog sigurnosti iz obiteljskog doma morala pobjeći zajedno s troje djece.

Pogledaj i ovo Petra Dimić (Foto: Instagram) Nije joj prvi put Tko je youtuberica koja je razbjesnila Hrvate komentarima o hrabrim vatrogascima koji su gasili požar na Zrću?

"Jučer u sedam navečer zbog sigurnosti sam morala napustiti dom s troje djece. Mnoge majke stajale su na cesti do pet ujutro s malom djecom u rukama. Sve najvažnije stalo je u jedan putni kofer. Cijelu noć nismo spavali od brige - za dom, a najviše za muškarce koji su branili taj isti. Ne znam kako se zovete, ni koliko ste mladi, ni koliko ste se dima nadisali i ne spavali... Ne znam kako vam se zahvaliti. Srce mi puca", napisala je Dina.

U komentarima ispod objave javila se i zabrinuta Jelena Leko, inače sestra našeg nogometaša Jerka Leke, koju je zanimalo gori li i u blizini njezinog stana u Splitu. "Sve je gorilo pa i tamo. Bura!!! Doslovno smo čekali da nam jave da smo ostali bez doma. Ljudi su cijelu noć zalijevali oko kuća i rezali borovinu da se manje širi", odgovorila joj je Dina.
 

 

Jucer u 7 navecer sam morala napustiti dom s troje djece zbog sigurnosti.Mnoge majke s djecom.Mnoge su stajale na cesti do 5 ujutro s malom djecom u rukama.Sve najvaznije je stalo u jedan putni kufer i cilu noc nismo spavali od brige.Za dom a najvise za muskarce koji su branili taj isti.Ne znam kako se zovete ni koliko ste mladi ni koliko ste dima udisali i ne spavali.Ne znam kako da se zahvalim.Srce mi puca. #dvdpodstrana #pozar #požarusplitu #dalmatiaonfire #nikadaovako #hvalahrabrimljudima #split #croatia #vatrogasci #firefighters #podstrana #strozanac #zrnovnica

A post shared by dina jelaska (@d.j.dubai) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene