Bivša Miss Dalmacije Dina Jelaska Marie opisala je dramatične trenutke koje je proživjela nakon što se vatra približila njezinu domu u kojem je bila s obitelji.


Stravični požari koji su zadesili Hrvatsku na odmoru u Podstrani zatekli su i bivšu Miss Dalmacije Dinu Jelasku Marie.  Tamnokosa Splićanka već godinama živi u Dubaiju, a u Hrvatsku je stigla na odmor s obitelji. Trenutke agonije koje je proživljavala zbog vatrene stihije Dina je opisala na društvenim mrežama, a sve je popratila i snimkom požara koji je gutao sve pred sobom. Otkrila je i kako je zbog sigurnosti iz obiteljskog doma morala pobjeći zajedno s troje djece.

Vezani članci U noći gorjeli automobili u Zagrebu (Foto: Pixsell,Roberto Anic) - 4 Napokon dolijao! Policija uhitila muškarca povezanog s izazivanjem požara na čak 22 automobila u Zagrebu KBC Split Oglasio se alarm u splitskom KBC-u: Osjetio se miris paljevine na odjelu onkologije, izvidi u tijeku

"Jučer u sedam navečer zbog sigurnosti sam morala napustiti dom s troje djece. Mnoge majke stajale su na cesti do pet ujutro s malom djecom u rukama. Sve najvažnije stalo je u jedan putni kofer. Cijelu noć nismo spavali od brige - za dom, a najviše za muškarce koji su branili taj isti. Ne znam kako se zovete, ni koliko ste mladi, ni koliko ste se dima nadisali i ne spavali... Ne znam kako vam se zahvaliti. Srce mi puca", napisala je Dina.

U komentarima ispod objave javila se i zabrinuta Jelena Leko, inače sestra našeg nogometaša Jerka Leke, koju je zanimalo gori li i u blizini njezinog stana u Splitu. "Sve je gorilo pa i tamo. Bura!!! Doslovno smo čekali da nam jave da smo ostali bez doma. Ljudi su cijelu noć zalijevali oko kuća i rezali borovinu da se manje širi", odgovorila joj je Dina.