Bivša Miss Dalmacije Dina Jelaska Marie opisala je dramatične trenutke koje je proživjela nakon što se vatra približila njezinu domu u kojem je bila s obitelji.


Stravični požari koji su zadesili Hrvatsku na odmoru u Podstrani zatekli su i bivšu Miss Dalmacije Dinu Jelasku Marie.  Tamnokosa Splićanka već godinama živi u Dubaiju, a u Hrvatsku je stigla na odmor s obitelji. Trenutke agonije koje je proživljavala zbog vatrene stihije Dina je opisala na društvenim mrežama, a sve je popratila i snimkom požara koji je gutao sve pred sobom. Otkrila je i kako je zbog sigurnosti iz obiteljskog doma morala pobjeći zajedno s troje djece.

Vezani članci Tragedija u Njemačkoj - 2 Užas u Njemačkoj: U zapaljenoj kući vatrogasci pronašli pet tijela, među njima i dvoje djece. Nisu umrli od požara Vatrogasci gase požar na obiteljskoj kući na Samoborskoj cesti - 3 Zagrebački vatrogasci u pola sata imali dvije intervencije: Iz goruće kuće spašena nepokretna žena

"Jučer u sedam navečer zbog sigurnosti sam morala napustiti dom s troje djece. Mnoge majke stajale su na cesti do pet ujutro s malom djecom u rukama. Sve najvažnije stalo je u jedan putni kofer. Cijelu noć nismo spavali od brige - za dom, a najviše za muškarce koji su branili taj isti. Ne znam kako se zovete, ni koliko ste mladi, ni koliko ste se dima nadisali i ne spavali... Ne znam kako vam se zahvaliti. Srce mi puca", napisala je Dina.

U komentarima ispod objave javila se i zabrinuta Jelena Leko, inače sestra našeg nogometaša Jerka Leke, koju je zanimalo gori li i u blizini njezinog stana u Splitu. "Sve je gorilo pa i tamo. Bura!!! Doslovno smo čekali da nam jave da smo ostali bez doma. Ljudi su cijelu noć zalijevali oko kuća i rezali borovinu da se manje širi", odgovorila joj je Dina.