31-godišnja Laura Dundović bivša je Miss Universe Australije, glumica i model hrvatskog podrijetla.

Galerija


Prije nekoliko dana plavokosa ljepotica javila se iz Hrvatske.

Vezani članci Nives Celzijus i Ivana Knoll (Foto: Instagram) Nives i Ivana malo toga ostavile mašti: "Podsjetile ste me koliko volim Hrvatsku" Luka Nižetić (Foto: Instagram) Fotke našeg poznatog pjevača dokaz su da ne podižu samo ljepotice temperature na plažama, već i frajeri

31-godišnja Laura Dundović bivša je Miss Universe Australije, glumica i model hrvatskog podrijetla, ali i nutricionistica koja se svojih 86 tisuća obožavatelja na Instagramu nedavno javila iz Hrvatske, odakle potječe njezin otac.

Točnije, Laura se javila iz Preka na otoku Ugljanu otkud je njezin otac, zatim je posjetila Zadar te Vodice, a stacionirana je u Biogradu na moru.

U dalmatinskim ljepotama plavuša uživa punim plućima, a sudeći po fotografijama koje je dosad objavila, u Hrvatsku ju je dovelo vjenčanje.

Podsjetimo, Laura je misica postala davne 2008. godine, a iste je godine osvojila i visoko 10. mjesto na svjetskom izboru.

Osim po ljepoti, poznata je i po savršeno utegnutom tijelu koje svakodnevno kleše u teretani, ali i na odmoru u Hrvatskoj, iz koje je objavila video s vježbama s trakom.

"Ponovno ovdje kao da nikada nisam ni otišla", napisala je pored fotografije u kojoj pozira u žutom bikiniju, a njezina je obitelj otišla u daleku Australiju još 1970. godine.

Obline ove Filipinke proslavio je reper s kojim ima neodoljivog sina, a onda je sve završilo na jako ružan način