Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prije pedeset godina nosila je titulu 'Miss Tajlanda', a dan danas izgleda zanosno – koja je njezina tajna?


Apasra Hongsakula danas ima 68 godina, a prije pedeset godina ova je dama bila okrunjena titulom 'Miss Tajlanda'. Ona je bila prva Tajlanđanka koja je osvojila krunu Miss Universe, nakon toga se udala i rodila sina, no bračna sreća nije potrajala pa se rastala. Iako je i dalje poznata na Tajlandu, svjetsku je slavu stekla zahvaljujući svom mladolikom izgledu. Naime, iako je od natjecanja za ljepotu prošlo pola stoljeća, ona izgleda kao da je vrijeme za nju stalo.

Vezani članci Puna prikolica Natovario gomilu sijena na prikolicu pa posustao već na prvom zavoju Piton Šest metara i 100 kilograma čistog straha: Jedva uspjeli obuzdati ogromnog pitona, ali su sve snimili

I dok mnogi nagađaju da je bivša 'Miss Tajlanda' potrošila milijune na svoj izgled i da je bila na mnogo kirurških zahvata kako bi zadržala mladoliki izgled, ima onih koji tvrde suprotno.

Kandidatkinje za Miss Hrvatske nisu samo lijepog izgleda već ih krase i druge osobine

'Apasra je tek nedavno prvi put u životu probala peglu za kosu i shvatila da njena kosa može biti i ravna. Ljepotu duguje zdravom životu, kvalitetnoj ishrani i tome što na sunce izlazi tek kada se namaže kremom sa zaštitnim faktorom', rekao je njezin menadžer u jednom intervjuu.

Javnost se šokirala kad je objavljena reklamna kampanja za jedan tajlandski beauty salon s Apasrinim fotografijama. Na spornim je fotografijama na sebi ima pripijenu kratku haljinu boje ciklame.

Prirodan izgled ili ne – procijenite sami.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook