Bivša reality zvijezda Tanja Jovanović godinama je izbivala iz javnosti. Sada se konačno vratila i otkrila kako danas izgleda njezin život.

Galerija


Ljubiteljima reality formata Dubrovčanka Tanja Jovanović, danas Matić, itekako je poznata. Sestra blizanka slavne plivačice Sanje Jovanović pažnju javnosti privlačila je tijekom svojih avantura u različitim showovima. Bila je jedna od kandidatkinja na Farmi, a pojavila se i u emisiji "Ne zaboravi stihove".

Nakon slave koju je stekla gotovo preko noći odlučila se pritajiti. Godinama je izbivala iz javnosti, a sada je konačno otkrila i koliko se njezin život od tada promijenio. Tanji su kamere očito nedostajale pa je odlučila pokrenuti svoj vlastiti kanal na YouTubeu u kojem s gledateljima dijeli dosad nepoznate pojedinosti iz svog života. U jednom od videa otkrila je između ostalog da se udala, rodila sina i odselila u Njemačku. Već četiri godine živi u Düsseldorfu, a u slobodno vrijeme bavi se snimanjem motivacijskih videa.

Tanja Jovanović Matić (FOTO: Screenshot/YouTube)
Tanja Jovanović Matić (FOTO: Screenshot/YouTube)

"Znam da će sigurno biti mnogih komentara "danas su svi motivacijski govornici", "svi daju pozitivnu energiju" itd., međutim mene stvarno više u životu ne interesira tko će što reći. Konačno sam odrasla i došla do tih godina u kojima znam tko sam, što hoću i što želim. Nije me briga tko će što reći", govori Tanja u videu.

Bivša Farmerica dotakla se i trudnoće i otkrila kako se u tom periodu udebljala više od 40 kilograma. "Sa 69 kilograma došla sam na 110. Izgubila sam 30 kilograma i još 10 je ostalo viška. Tada sam svojevoljno stala jer nevjerojatno je koliko ja volim jesti", kaže Tanja. Osim o hrani, u narednim videima Tanja  će govoriti i o glazbi, make-upu, svojim iskustvima u reality showovima i svim ostalim stvarima koje ju vesele.Svoje pratitelje počastit će i pokojom pjesmom jer je oduvijek maštala o tome da postane pjevačica. Tko zna hoće li joj se želja konačno i ostvariti sada kada je otkrila moć interneta i društvenih mreža.

Njezine videouratke možete pogledati niže: