Harry i Cressida bili su par od 2012. do 2014. godine, a upoznali su se preko Harryjeve rođakinje, princeze Eugenie.

Galerija


Bivša djevojka britanskog princa Harryja Cressida Bonas priznala je kako se bojala da će zauvijek biti označena kao "it" djevojka u javnosti zbog veze s poznatim princem.

Vezani članci Princ Harry Princ Harry u ozbiljnim problemima? "Motre ih vrlo pažljivo, ovdje je sve puno strože nego u Britaniji" Princ Harry i Cressida Bonas (Foto: Profimedia) Zanosna plavuša koja princa Harryja nije uspjela odvesti pred oltar sada se udaje - za markiza Harryja

Harry i Cressida bili su par od 2012. do 2014. godine, a upoznali su se preko Harryjeve rođakinje, princeze Eugenie. 31-godišnja Cressida već godinama gradi glumačku karijeru, a istaknula je kako je bila izrazito nesigurna zbog pažnje koju je u medijima dobivala kao Harryjeva djevojka, piše People.

"Strah od neuspjeha, strah od odbijanja, strah od toga da nešto ne napravim dobro... Sve me to progonilo donedavno. Srećom, izgradila sam samopouzdanje te sam očvrsnula s godinama", ispričala je Cressida.

Harryjeva bivša djevojka zaručena je za Harryja Wentwortha-Stanleyja, a istaknula je kako su ona i princ u sjajnim odnosima.

Čak je bila na njegovu vjenčanju s Meghan Markle prije dvije godine, skupa s drugom njegovom bivšom Chelsy Davy.

Odmor na luksuznoj jahti: Bogate nasljednice stigle u Dubrovnik dok njihov otac čeka dijete u 90. godini