Elisabetta Canalis 2011. je prekinula dvogodišnju vezu s Georgeom Clooneyjem, kojeg nije uspjela dovesti do oltara kao ni mnoge ljepotice prije nje.

Galerija


Talijanska ljepotica Elisabetta Canalis (42) često dijeli seksi fotografije na svom Instagramu, a najpoznatija je po vezi s nekad vječitim neženjom kojeg nije uspjela dovesti do oltara. 

Vezani članci Brad Pitt i George Clooney - 7 Zvjezdana prijateljstva, saznajte tko je nerazdvojan već više od 20 godina? Elisabetta Canalis, George Clooney (Foto: Getty Images) Proslavila ju je veza s jednim od najpoželjnijih glumaca na svijetu, a sad je u sretnom braku s kirurgom

Glumica trenutačno s obitelji uživa u odmoru na Sardiniji, odakle dijeli atraktivne objave i uveseljava više od dva milijuna svojih pratitelja. Trenutačno u Italiji boravi i njezin bivši dečko George Clooney (60), koji pomaže lokalnom stanovništvu kod jezera Como u Lombardiiji nakon što im je domove uništila poplava. 

Elisabetta i George raskinuli su svoju dvogodišnju vezu u lipnju 2011., a nagađalo se o razlozima njihova prekida. "Između nas se s vremenom razvio odnos sličniji onom između oca i kćeri", ispričala je jednom Canalis. 

Negirala je i nagađanja da su prekinuli jer Clooney nije bio spreman skrasiti se s njom. "George i ja nikad nismo razgovarali o braku i djeci", istaknula je glumica. 

Da je njihov razlaz bio više prijateljski, potvrđuje i ono što je svojedobno holivudska zvijezda rekla o talijanskoj ljepotici. "Ne znate Elisabettu Canalis, ne znate što mi je činila. Ona je bila žena koja me najviše nasmijavala u mom životu", rekao je glumac. 

Očito je da nijedno od njih nije zamjeralo onom drugom kraj njihove ljubavi, a sreću su pronašli s drugim ljudima i osnovali obitelj. Elisabetta se 2014. udala za svog sunarodnjaka, kirurga Briana Perrija, dva tjedna prije Georgeova vjenčanja s odvjetnicom Amal Alamuddin (43).

Canalis, koja je ljubila nogometaše Christiana Vierija i Reginalda Ferreiru Da Silvu te redatelja Gabrielea Muccina, dobila je 2015. kćer Skyler Evu sa suprugom Brianom. 

Clooney s odvjetnicom Amal ima dvojajčane blizance Alexandera i Ellu, a nedavno se počelo šuškati da očekuju i treće dijete. Ipak, kako pišu strani mediji, supružnici su opovrgnuli ta nagađanja. 

Preminula četverogodišnja kći poznatog glazbenika, tužnu vijest objavila njezina majka: "Moja nevjerojatna princeza"

 

Glumac iz popularnih sapunica iznenada preminuo u 61. godini, srušio se s konja tijekom snimanja filma