imali su burnu vezu

Iskoristila priliku i pokazala zamamnu figuru, dok se njezin bivši hvali vjenčanjem koje će pratiti čitav svijet

Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Getty) Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Getty) Getty 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Getty) Hana Cross i Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Getty) Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Getty) Hana Cross i Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) Hana Cross (Foto: Profimedia) +0 Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Instagram) Galerija

Hana Cross i Brooklyn Beckham bili su u vezi prije nego što je on pronašao ljubav svog života. Dok se on hvali zarukama, Hana uživa na odmoru na Ibizi.

Dok Nicola Peltz i njezin zaručnik Brooklyn Beckham planiraju sve za svoj veliki dan, njegova bivša djevojka Hana Cross iskoristila je trenutak kako bi pokazala svoju zavidnu figuru na Instagramu dok uživa na Ibizi.

Pogledaj i ovo Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) Što se događa? Sin slavnog nogometaša prekinuo s manekenkom pa na zabavu stigao držeći se za ruke s muškarcem

23-godišnja manekenka pozirala je u mini-bikiniju s leopard-uzorkom te je istaknula vitku liniju na kojoj joj mnoge kolegice zavide.

Sa sinom Davida i Victorije Beckham Hana je bila u vezi od kraja 2018. do rujna 2019. godine, a brzo nakon prekida on je upoznao svoju buduću suprugu.

Svjetski mediji vrve informacijama o njihovim zarukama, no njegovu bivšu ništa nije zaustavilo u tome da pokaže kako uživa te se hvali utreniranim tijelom. Hana i Brooklyn bili su poznati po burnim ispadima, često su se svađali te su se znali čak i fizički sukobiti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

melting💚🥵❤️🥵💙

A post shared by Hana (@hancross) on

Nicola Peltz američka je glumica i kći milijardera, a za Brooklyna Beckhama udaje se nakon devet mjeseci veze. Najstariji sin Beckhamovih zaprosio ju je prstenom vrijednim više od 200.000 dolara, a navodno će par imati dva vjenčanja. Na listi gostiju našla su se brojna popularna imena, a navodno će pozvati između ostalih princa Harryja i Meghan Markle.

Novac mladom paru nije problem, a bogati roditelji napravit će sve da veliki dan njihove djece prođe najbolje što je moguće.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Agdal (Foto: Instagram) Nina Agdal i Jack Brinkley (Foto: Instagram) Nina Agdal i Leonardo DiCaprio (Foto: Profimedia) +0 Nina Agdal (FOTO: Instagram) Celebrity Nekad su je ismijavali, no ova ljepotica iz svega se uzdigla te ponosno pokazuje tijelo na kojem joj mnogi zavide

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene