Modni (ne)ukus

Poznate Hrvatice u prvim redovima - neke pokazale i previše

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

I treća večer Bipa Fashion.hr-a okupila je broja poznata imena. Poznate žene pokazale su svoje modne kombinacije, neke od njih dugo nismo vidjeli, a neke su pokazale i previše...

Kada je domaća moda u pitanju, ljubav između poznatih Hrvatica i dizajnera je jaka. I na trećoj večeri Bipa Fashion.hr okupilo se mnoštvo kako bi iz prvih redova pogledalo što su nam to modni dizajneri spremili za novu sezonu.

Pogledaj i ovo Robert i Anica Kovač, 2010. godina nije mogao bez nje Robert Kovač u Anicu se zaljubio još kao tinejdžer, no onda se oženio drugom, a opet su ih spojila braća Mamić!

Bipa Fashion.hr: Nina Badrić priznala da bi zbog pravog muškarca - pala na koljena

Bilo je šaroliko i van modne piste, a poznate žene iz javnog života pokazale su i svoje modne kombinacije. Uz pratnju svoje kćeri stigla je Vanja Mamić koja je nosila crvenu haljinu, a crvena je bila odabir i bivše Miss Ivane Delač Đolo. Anica Kovač ponovno je poželjela biti djevojčica pa je nosila ružičasto, dok je Indira pokazala noge u bijeloj haljini.

Pažnju je privlačila i Gianna Apostolski koja dugo nije bila u javnosti. Stigla je uz pratnju prijateljice koja je pak otela svu pozornost u prozirnoj majici. Tko je sve došao, pogledajte u galeriji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene