Pet dana modnih noviteta, najjača dizajnerska imena i svima dobro poznata lokacija znače samo jedno - započinje još jedna sezona Bipa FASHION.HR-a.

Galerija


Početak proljeća tradicionalno je rezerviran za Bipa FASHION.HR, najveći tjedan mode u regiji.

Vezani članci Bipa Fashion.hr Bipa Fashion.hr proslavio veliki jubilej u posebno emotivnom izdanju Bipa Fashion.hr - 12 Razgovori o modi FASHION TALKS otvorili 30. Bipa Fashion.hr

Pet dana modnih noviteta, najjača dizajnerska imena i svima dobro poznata lokacija znače samo jedno - započinje još jedna uzbudljiva sezona Bipa FASHION.HR-a.

I dok publika s nestrpljenjem iščekuje još jedno izdanje najveće modne manifestacije u regiji, ekskluzivno donosimo uvod u nove kolekcija dizajnera.

Brojna dizajnerska imena predstavit će svoje vizije na pisti Bipa FASHION.HR-a koji se održava od 19. do 23. ožujka u Paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma.

Žila kucavica hrvatske modne scene Bipa FASHION.HR svake sezone donosi nove kolekcije etabliranih modnih dizajnera, ali pruža i vjetar u leđa i brojnim mladim modnim nadama koje će svojim svježim idejama dati novu energiju modnim zbivanjima u Hrvatskoj.

U vrhunskim produkcijskim uvjetima, modna će publika uživati u kolekcijama dizajnera koji iz sezone u sezonu potvrđuju status Bipa FASHION.HR-a kao najjače modne platforme u regiji. U pet dana na programu su zasebne večeri u kojima će svoje kolekcije prikazati Ivica Skoko (pod pokroviteljstvom Perwolla) i Robert Sever (pod pokroviteljstvom branda Noelle). Zoran Aragović sa svojim brandom BiteMyStyle obilježit će 15 godina karijere, a svoje će kolekcije predstaviti i Ana Maria Ricov, Anthony Avangard, Arileo, Klisab, Marina Design, Morana Krklec, Branka Donassy, Jelena Holec, Twins (pod pokroviteljstvom branda CCC) te Mateyaneira.

Poseban dio programa ove će sezone premijerno zauzeti FHR MEN, večer koja će biti rezervirana za kolekcije muške mode koje će predstaviti Robert Sever, Spirit by T.B., modna kuća Varteks te beogradski brand Martini Vesto by Boško.

U sklopu Bipa FASHION.HR-a i ove će se sezone dodijeliti posebno priznanje – Modna nagrada Ana Lendvaj. Nagrada koja nosi ime dugogodišnje novinarke, kolumnistice i modne kritičarke, dodjeljuje se dizajneru koji je kreirao najbolju kolekciju u prethodnoj godini, a o čemu odlučuje stručni žiri sastavljen od modnih urednika i novinara. Najbolja kolekcija za 2018. bit će proglašena na pisti Bipa FASHION.HR-a u ožujku.

Vrući poljupci na zadnjem sjedištu taksija: Glumica se zaigrala s 20 godina mlađim dečkom!