Blake Fielder-Civil priznaje da je odgovoran za uvlačenje svoje bivše supruge Amy Winehouse u svijet droge.


Prisjećajući se prve večeri kada je Amy konzumirala opijate, Blake je rekao:

Vezani članci Uhvaćen diler s Črnomerca - 1 Oko zgrade na Črnomercu hodao s automatskim pištoljem u rukama: U njegovu stanu pronađeno više zabranjenog oružja i razna droga Lu Jakelić - 2 Teška ljubavna priča tragično preminule pjevačice čiju je tugu vjerno dočarala naša glazbenica, a sličnost je nevjerojatna

'Bili smo u hotelu u Londonu i mislim da sam uz sebe imao heroina za 100 kuna. Pušio sam, a ona me pitala može li probati. Nisam se puno protivio jer sam znao da će ostvariti sve što naumi'.

>> Objavljeni su konačni rezultati obdukcije o smrti Amy Winehouse

Kada ga je voditelj emisije u kojoj je gostovao Jeremy Kyle pitao je li taj trenutak označio prekretnicu u Amynu životu, Blake je uzviknuo: 'Da'.

Prema Blakeu, prvi put Amy je posegnula za drogom dva mjeseca prije njihova vjenčanja u svibnju 2007. u Miamiju, ali tvrdi da se nije odmah navukla na heroin.

'Bio sam uz nju kada je prvi put probala heroin, vjerojatno to nikada ne bi ni napravila da nije bilo mene. S heroinom je stvar da se ne navučeš na njega od prve. Trebaš ga nekoliko puta probati da bi se stvorila ovisnost. Amy ga nikad nije konzumirala preko injekcija', otkrio je Blake i iskreno priznao da žali što je svoju suprugu uvukao u taj svijet koji je na kraju završio njenom smrću.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook