Kći slavnog zoologa i avanturista Stevea Irwina, Bindi Irwin, zaručila se.

Galerija


Stravična smrt najslavnijeg lovca na krokodile na svijetu, australskog zoologa Stevea Irwina šokirala je svijet. Poznato televizijsko lice Irwin tragično je preminuo snimajući serijal "Najopasnije životinje u oceanu". Dok je ronio, ubila ga je smrtonosna raža i na licu mjesta zoolog je izdahnuo. 

Irwinova obitelj, supruga i dvoje djece nastavili su njegovim stopama – svi su veliki zaljubljenici u divlji životinjski svijet, a sada se dogodilo i nešto posebno lijepo. 

Njegova jedina kći Bindi zaručila se točno na svoj 21. rođendan, i to u zoološkom vrtu u kojem joj je tata bio direktor. Zanimljivo, Bindi je svojeg odabranika također upoznala u zoološkom, pa se čini da će strast Stevea Irwina živjeti i u sljedećim generacijama. 

Bini je na svom Twitteru objavila radosnu vijest. 

"Na rođendan sam rekla 'da' zauvijek ljubavi mog života. Chandler, zaljubila sam se u tebe prije šest godina, i od tada svaki dan je bio luda avantura i istinska sreća", napisala je presretna Bindi. 

Tako je Bindi novu sreću pronašla 13 godina nakon što joj je tata tragično poginuo. Naglasila je da bi njezin otac sigurno bio zadovoljan njezinim izborom muškarca s kojim će provesti ostatak života. 

Irwin je Bindi dobio sa suprugom Terri, s kojom je bio od 1992. pa sve do tragedije.

Najtraženija hrvatska manekenka u mikro gaćicama kakve nose samo najhrabrije