Napokon!

Tragična smrt njezina oca bila je vijest koja je šokirala svijet, no ona je sada pronašla novu sreću

Steve Irwin i Bindi (Foto: Getty Images) Steve Irwin i Bindi (Foto: Getty Images) getty images 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Bindi Irwin (Foto: Twitter) Bindi Irwin (Foto: Twitter) Bindi Irwin (Foto: Instagram) Bindi Irwin (Foto: Instagram) Bindi Irwin (Foto: Instagram) Obitelj Irwin (Foto: Getty Images) Obitelj Irwin (Foto: Getty Images) Obitelj Irwin (Foto: Getty Images) Steve Irwin (Foto: Getty Images) +0 Steve Irwin i Bindi (Foto: Getty Images) Galerija

Kći slavnog zoologa i avanturista Stevea Irwina, Bindi Irwin, zaručila se.

Stravična smrt najslavnijeg lovca na krokodile na svijetu, australskog zoologa Stevea Irwina šokirala je svijet. Poznato televizijsko lice Irwin tragično je preminuo snimajući serijal "Najopasnije životinje u oceanu". Dok je ronio, ubila ga je smrtonosna raža i na licu mjesta zoolog je izdahnuo. 

Irwinova obitelj, supruga i dvoje djece nastavili su njegovim stopama – svi su veliki zaljubljenici u divlji životinjski svijet, a sada se dogodilo i nešto posebno lijepo. 

Njegova jedina kći Bindi zaručila se točno na svoj 21. rođendan, i to u zoološkom vrtu u kojem joj je tata bio direktor. Zanimljivo, Bindi je svojeg odabranika također upoznala u zoološkom, pa se čini da će strast Stevea Irwina živjeti i u sljedećim generacijama. 

Bini je na svom Twitteru objavila radosnu vijest. 

"Na rođendan sam rekla 'da' zauvijek ljubavi mog života. Chandler, zaljubila sam se u tebe prije šest godina, i od tada svaki dan je bio luda avantura i istinska sreća", napisala je presretna Bindi. 

Tako je Bindi novu sreću pronašla 13 godina nakon što joj je tata tragično poginuo. Naglasila je da bi njezin otac sigurno bio zadovoljan njezinim izborom muškarca s kojim će provesti ostatak života. 

Irwin je Bindi dobio sa suprugom Terri, s kojom je bio od 1992. pa sve do tragedije.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Šopar (Foto: Instagram) Helena Šopar (Foto: Instagram) Helena Šopar (Foto: Instagram) Tamara i Helena Šopar (Foto: John Pavlish) +8 Helena Šopar (Foto: Instagram) Celebrity Najtraženija hrvatska manekenka u mikro gaćicama kakve nose samo najhrabrije

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene