Bila potpuno izgubljena...

'Bilo mi je grozno, osjećala sam se nevoljeno i usamljeno!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Novopečena mama iskreno je progovorila o svojim osjećajima nakon što je na svijet donijela sinčića Camdena.

Naime, 32-godišnja televizijska voditeljica Vanessa Minillo Lachey priznala kako se njezin san da bude savršena majka potpuno raspršio – patila je od postporođajne depresije.

Pogledaj i ovo showbuzz Pet dana nakon rođenja Milan s roditeljima stigao kući

Na svom blogu je opisala osjećaje nakon rođenja sina Camdena, te je ispričala kako je veselje koje je osjećala kad je postala mama potpuno nestalo nakon samo dva tjedna.

>> Tako to ide kod Beckhamovih: Tata dadilja, dok mama radi!

 'Nikad nisam mislila kako će se to dogoditi meni. Sjećam se prve noći provedene u bolnici, nakon 14 sati poroda i 3 sata tiskanja, sve se isplatilo. Nije mi bilo jasno kako itko u tim trenucima može osjećati išta osim čistog veselja. Međutim, sljedeće jutro sam se probudila, u panici. Vrištala sam iz petnih žila, bila sam ljuta na sebe što se ranije nisam probudila da nahranim sina, ja sam loša mama, samo to mi se motalo po glavi. Poslije sam shvatila kako je riječ o čistom strahu. Strah od neznanja, nisam znala što raditi. Grozno mi je bilo, osjećala sam se izgubljeno, nevoljeno i usamljeno', priznala je svoje strahove Vanessa.

Voditeljica je inače u braku sa Nickom Lacheyom, glazbenikom i bivšim suprugom Jessice Simpson. Vanessa je upoznala Nicka 2006., a par je krartko prekinuo tri godine poslije. U srpnju 2011., uplovili su u bračnu luku pred samo 35 uzvanika. Prošle godine u rujnu Vannesa je postala mama sinčića Camdena.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene