Poznati američki glumac Billy Crystal objašnjava jednu od najpoznatijih scena filmskog hita iz 80-ih 'When Harry Met Sally'.


Američki glumac otkrio je u svom jučerašnjem intervjuu još neispričanu priču o tome kako je poznata scena 'lažnog orgazma' dospjela u romantičnu komediju 'When Harry Met Sally'.

>>Biste li je prepoznali da prođe pokraj vas?

Vezani članci Billy Crystal, Meg Ryan (Foto: Profimedia) Kako zvijezde komedije ''Kad je Harry sreo Sally'' izgledaju 30 godina otkako je film prvi put prikazan Slika nije dostupna Kako odglumiti orgazam naučio ju je MUŠKARAC!

Naime, u tom filmskom hitu iz 1989., Meg Ryan (Sally) glumi 'lažni orgazam' u restoranu prepunom ljudi, dok Billy Crystal (Harry) 'propada u zemlju' od srama.

Do ideje je došlo na setu kada je scenaristica Nora Ephorn u neobaveznom razgovoru sa filmskom ekipom zaključila: 'Znate, žene glume orgazme'.

Na što se Meg nadovezala 'I ja bih trebala odglumiti jedan i to na javnom mjestu', te zaključila 'na mjestu kao što je restoran, gdje je puno ljudi'. Poznatu filmsku scenu začinila je idejom da starija žena od konobara zatraži 'Isto što i ona'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook