'Želim isto što i ona'

Ovako je nastala slavna scena lažnog orgazma iz 1989. godine

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznati američki glumac Billy Crystal objašnjava jednu od najpoznatijih scena filmskog hita iz 80-ih 'When Harry Met Sally'.

Američki glumac otkrio je u svom jučerašnjem intervjuu još neispričanu priču o tome kako je poznata scena 'lažnog orgazma' dospjela u romantičnu komediju 'When Harry Met Sally'.

Pogledaj i ovo Billy Crystal, Meg Ryan (Foto: Profimedia) Dobra stara vremena Kako zvijezde komedije ''Kad je Harry sreo Sally'' izgledaju 30 godina otkako je film prvi put prikazan

>>Biste li je prepoznali da prođe pokraj vas?

Naime, u tom filmskom hitu iz 1989., Meg Ryan (Sally) glumi 'lažni orgazam' u restoranu prepunom ljudi, dok Billy Crystal (Harry) 'propada u zemlju' od srama.

Do ideje je došlo na setu kada je scenaristica Nora Ephorn u neobaveznom razgovoru sa filmskom ekipom zaključila: 'Znate, žene glume orgazme'.

Na što se Meg nadovezala 'I ja bih trebala odglumiti jedan i to na javnom mjestu', te zaključila 'na mjestu kao što je restoran, gdje je puno ljudi'. Poznatu filmsku scenu začinila je idejom da starija žena od konobara zatraži 'Isto što i ona'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene