Billy Bob Thornton prisjetio se svog braka s Angelinom. Bilo je bizarno i čudno!


Billy Bob Thornton s lijepom je Angelinom bio u 3 godine, sada kada se prisjeća svega čini mu se kako je to vrijeme bilo ispunjeno bizarnim naslovima i čudnim pričama.

Nakon vjenčanja pojavila se kao prava dama!

Vezani članci Angelina Jolie i Brad Pitt Bivši zaposlenik progovorio o radu za nekad najmoćniji poznati par, jedna ga je stvar posebno iznenadila Angelina Jolie i Clint Eastwood Priča o stravičnim otmicama i ubojstvima dječaka ostala bi neispričana da se slučajno nije našla u pravim rukama

Jedna od tih čudnih priča bila je ona o tamnici koju su navodno imali u podrumu svoje kuće, na kraju se ispostavilo da se radilo o audio studiju a ne o prostoru za mučenje.

Druga priča, ovog puta istinita, je ona o bočicama krvi koje su Angelina i Billy nosili oko vrata. Na ideju da nose krv jedno drugog oko vrata došla je Angelina. Smatrala je da je to romantična stvar i da će tako biti bliže u vrijeme kada su zbog snimanja filmova bili razdvojeni.

Billy je izjavio, 'To je bilo ludo vrijeme, nisam previše sretan zbog toga'.

Upravo zbog tih bočica s krvlju pojavljivali su tekstovi o tome kako su Billy i Angelina u stvari vampiri, kako žive u tamnici...

To vrijeme je iza njih. Angelina se potpuno promjenila, udala se, postala majka i vjerojatno se nerado sjeća nekih stvari iz svoje prošlosti.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook