Sve ponosno istaknula!

Tijesni korzet jedva je izdržao njezino poziranje i izvijanje, neki su se pitali i može li disati uopće u tome!

Billie Eilish Billie Eilish Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Billie Eilish - 3 Billie Eilish - 1 Billie Eilish - 2 +0 Billie Eilish Galerija

Billie Eilish je za ovogodišnju Met Galu odabrala izdanje koje je uključivalo i tijesni korzet kojim je naglasila bujni dekolte.

Pjevačica Billie Eilish nikako nije htjela propustiti ovogodišnju Met Galu, a pobrinula se i da njezin dolazak ostane svima u pamćenju barem još neko vrijeme.

Pogledaj i ovo showbuzz wow! Potpuna transfomacija pjevačice koju su ismijavali zbog čudnog stila i frizure, ovo od nje nitko nije očekivao!

20-godišnja dobitnica Grammyja u prvi je plan izbacila svoj bujni dekolte u haljini s tijesnim korzetom u kojoj je ponosno pozirala i izvijala se na crvenom tepihu iako su se mnogi pitali može li u njemu normalno disati. No činilo se da je njezina kombinacija jedna od rijetkih koja je zapravo pratila temu ''pozlaćenog glamura'' vraćajući se u razdoblje mode kasnih 1800-ih godina.

Najiščekivanija modna večer tradicionalno se održava prvog ponedjeljka u svibnju, a cilj joj je prikupljanje novca za Costume Institute u New Yorku. Ovogodišnji dress code bio je pozlaćeni glamur kako bi odgovarao temi "In America: Anthology of Fashion", koja je nastavak prošlogodišnje ''In America: A Lexicon of Fashion".

Domaćica ovogodišnje Met Gale, glavna urednica američkog Voguea Anna Wintour tradicionalno je otvorila događaj koji organizira od 1995., a koji iz godine u godinu okuplja najpoznatija slavna imena.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Cara Delevingne - 3 Cara Delevingne - 1 Cara Delevingne - 2 Cara Delevingne - 4 +16 Cara Delevingne - 5 Celebrity U toplesu prošetala crvenim tepihom: Pojavila se zakopčana do grla, a onda je skinula sako i pokazala sve!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Pavić Lana Pavić Lana Pavić Lana Pavić +11 Iris Rajčić i Marko Livaja Celebrity Irisina kuma Lana ne krije koliko je ponosna, pogledajte pripijenu haljinu koju je izabrala za prijateljičin veliki dan

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene