Billie Eilish je na Instagramu otkrila da je postala plavuša i u šest minuta skupila milijun lajkova

Galerija


Pjevačica Billie Eilish na Instagramu je predstavila svoj novi imidž i fotografijom oborila rekord na društvenoj mreži.

Vezani članci Lu Jakelić - 1 S nestrpljenjem iščekuju njen nastup koji je najavila zabavnim videom: "Napokon. Ti ćeš ju najbolje odglumiti" Billie Eilish Šokirala pripijenom kombinacijom u javnosti, konačno pokazala što se krije iza široke odjeće iz koje inače ne izlazi

Samo nekoliko dana nakon što je drugu godinu zaredom osvojila Grammy za najbolju pjesmu godine, 19-godišnjakinja je odlučila promijeniti boju kose i postala je plavuša.

"Uštipnite me", napisala je uz fotku na kojoj je pokazala svoju plavu kosu i u svega šest minuta skupila milijun lajkova. Time je srušila rekord na Instagramu u brzini prikupljanja milijuna lajkova koji je dosad držala Selena Gomez s objavom sa svojeg 26. rođendana iz 2018.godine, piše BBC Newsround. Fotografija je tri sata nakon objave brojala preko 10 milijuna lajkova, a brojka i dalje neprestano raste.

Billie je od pojavljivanja na sceni kosu najčešće bojila u otkačene boje, a zeleni pramenovi postali su joj zaštitni znak, no iako je promjenom sve iznenadila, fotke njenog novog imidža preplavile su sve društvene mreže i reakcije su uglavnom pozitivne.

Zanimljivo je i da su zadnjih nekoliko tjedana na Tik-Toku kružile teorije o tome da je njezina crna kosa sa zelenim pramenovima bila samo perika, kojima ide u prilog njen novi look, no neki su baš zbog toga zaključili kako je moguće da i na novoj fotki samo ima plavu periku.

Joksimović i supruga počastili se autima vrijednima 250.000 eura: "Vole bolje i udobne modele"

Zlatni badić u bazenu bio je dobitna kombinacija za lajkove, ali pun pogodak je bio ono što je kasnije odjenula