pogledajte fotke!

Zgodni švedski glumac kojeg pamtimo po ulozi u hit-hororu u Hrvatskoj snima novu seriju, uhvaćen na setu!

Bill Skarsgard, Alexander Skarsgard (Foto: Profimedia) Bill Skarsgard, Alexander Skarsgard (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Bill Skarsgard, Alexander Skarsgard (Foto: Profimedia) Bill Skarsgard (Foto: Profimedia) Bill Skarsgard (Foto: Getty Images) Bill Skarsgard (Foto: Getty Images) Bill Skarsgard (Foto: Getty Images) Bill Skarsgard (Foto: Getty Images) +0 Bill Skarsgard, Alexander Skarsgard (Foto: Profimedia) Galerija

Bill Skarsgard stigao je u Rijeku, gdje snima seriju "Clark". Pogledajte prve fotografije sa seta.

Riječki Porto Baroš postao je set nove Netflixove serije "Clark" zbog koje su u naš lučki grad stigle neke poznate glumačke face.

Pogledaj i ovo Let 3 u Rijeci - 4 Mama ŠČ! Let 3 na prvom nastupu nakon Dore: Mrle i Prlja za Dnevnik Nove TV otkrili zašto ih više - nitko ne zove

Naslovnu ulogu u seriji ima Bill Skarsgard, sin slavnog Stellana i mlađi brat glumaca Aleksandra i Gustafa, kojeg pamtimo i po ulozi strašnog klauna u remakeu hit-horora "Ono".

Serija se temelji na stvarnim događajima, a Skarsgard će utjeloviti antijunaka Clarka Oloffsona, švedskog kriminalca poznatog po sudjelovanju u pljački banke koja je izrodila termin Stockholmski sindrom.

Poznato je i da su s njim u Rijeku stigli i Adam Lundgreen, koji također glumi u seriji, te redatelj Jonas Akerlund, poznat po režiji filma "Gospodari kaosa".

Serija se prije toga snimala i u Istri, kako piše Novi List, a riječ je o projektu produkcijske kuće Scandinavian content group u suradnji s MP filmskom produkcijom iz Zagreba.

U seriji glume i Alicia Agneson, Vilhelm Blomgren, Malin Levanon, a još nije poznat točan datum kada će stići na Netflix.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene