pukla ljubav

Bill i Melinda Gates objavili da se razvode nakon 27 godina braka: "Ne funkcioniramo više zajedno"

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Bill Gates (Foto: AFP) Bill Gates (Foto: Getty Images) +0 Bill Gates (Foto: Getty Images) Galerija

Bill Gates se rastaje od svoje supruge Melinde nakon 27 godina braka.

Američki milijarder i osnivač Microsofta Bill Gates (65) i njegova supruga Melinda objavili (56) su kako se rastaju nakon 27 godina braka.

"Nakon mnogo razmišljanja i pokušaja da spasimo svoju ljubav, odlučili smo okončati svoj brak. U proteklih 27 godina odgojili smo troje predivne djece te smo pokrenuli zakladu koja radi na području čitavoga svijeta kako bi omogućila ljudima da vode zdrav život. I dalje ćemo zajedno raditi na tome, no više ne funkcioniramo kao par. Molimo sve za privatnost u ovom vremenu kada pokušavamo krenuti dalje", stoji u njihovoj službenoj izjavi koju je Bill Gates objavio na svom službenom Twitteru.

Vijest da se razvode objavili su tek dva tjedna nakon što su se posljednji put zajedno pojavili u javnosti te su iznenadili sve. 

Upoznali su se 1987. godine kada je Melinda počela raditi za Billovu tvrtku. Iste godine Bill je postao najmlađi milijarder na svijetu, a imao je 31 godinu.

Par je pred oltar stao 1994. godine na havajskom otoku Lanai i to na samu Novu godinu. Zajedno su dobili troje djece. Često su isticali kako im je obitelj najvažnija stavka u životu, a od samih početaka njihovog braka mnogi su im zavidjeli na privrženosti koju imaju jedno prema drugome.

Melinda je u memoarima prije nekoliko godina istaknula kako se osjećala usamljenom u braku kada je bila prvi put trudna jer je Bill cijelo vrijeme radio te je bio preopterećen poslom. U to je vrijeme bio šef Microsofta, a Melinda je tada govorila da se bojala kako će se zauvijek udaljiti. Ipak, uspjeli su balansirati između posla i privatnog života. Gatesova supruga često je isticala kako je Bill kod kuće muškarac kao i svaki drugi te su dijelili kućanske poslove kada bi on došao doma s posla.

Bill Gates je inače četvrti najbogatiji čovjek na svijetu, a mnogi su već sada počeli spekulirati koliko će ga stajati razvod od dugogodišnje supruge. 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Adam i Jackie Sandler (Foto: Getty) Adam Sandler (Foto: Profimedia) +0 Adam Sandler (Foto: Profimedia) Nekad i sad Jednog od najbogatijih glumaca jedva su prepoznali na ulici! Ovakvog ga znamo iz filmova, a sad je tu gusta brada, dok su bore i umor vidljivi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene