riješeno na sudu

Bill i Melinda Gates službeno su se razveli nakon 27 zajedničkih godina, detalji ugovora tek će se saznati

Bill Gates (Foto: Getty Images) Bill Gates (Foto: Getty Images) Getty Images 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Bill Gates (Foto: Getty Images) Bill Gates (Foto: AFP) +0 Bill Gates (Foto: Getty Images) Galerija

Bill i Melinda Gates su zahtjev za razvod predali 3. svibnja ove godine nakon 27 godina braka, a obećali su da će zajedno nastaviti filantropski rad.

Razvod između Billa Gatesa i Melinde French Gates, dvoje utemeljitelja jedne od najvećih privatnih humanitarnih zaklada, službeno je zaključen u ponedjeljak, navodi Business Insider.

Pogledaj i ovo Phoebe Gates Poznaje raskoš, ali... Roditelji su joj najbogatiji na svijetu, ali ona je sama morala raditi kućanske poslove i jedna stvar joj je bila dugo zabranjena, a evo kako danas živi!

Zahtjev za razvod bračni par je podnio 3. svibnja nakon 27 godina braka, ali su oboje obećali da će nastaviti zajedno filantropski rad.

Njihova zaklada službenog naziva Bill & Melinda Gates Foundation sa sjedištem u Seattleu, postala je jedan od najutjecajnijih i najsnažnijih pokretača za globalno javno zdravlje i u protekla dva desetljeća potrošila je više od 50 milijarda dolara u borbi protiv siromaštva i bolesti.

Gatesovi su provodili diljem svijeta hvaljene programe na iskorjenjivanju malarije i polija dječje pothranjenosti te investirali u istraživanje lijekova.

Zaklada je lani obećala oko 1,75 milijarda dolara pomoći za suzbijanje covida-19.

Nisu objavljene nikakve pojedinosti iz ugovora o razvodu braka na sudu King County Superior Court u Seattleu.

(Hina)

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Simona Mijoković Simona Mijoković Simona Mijoković Simona Mijoković +2 Simona Mijoković inMagazin Ekskluzivna ispovijest Simone Mijoković, od života u grijehu do obiteljske idile u vjeri i molitvi: ''Služila sam đavlu, živjela na dnu grijeha''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene