Čeka se datum

IPAK NA SUD Bill Cosby na optuženičkoj klupi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Usprkos tome što ga je u javnosti preko 50 žena optužilo za drogiranje i seksualno zlostavljanje, Bill Cosby dosad nije niti jednom bio na sudu.

Iako ga je u posljednjih godinu dana optužilo preko 50 žena da ih je drogirao i seksualno zlostavljao, komičar Bill Cosby sve te navode je negirao, a s obzirom na to da su se neki od tih zločina dogodili tijekom 1960-ih, slučajevi su tako već otišli u zastaru, dok je druge optužbe tužiteljstvo odbilo kazneno goniti. No, čini se kako će Cosby ipak završiti na sudu.

Pogledaj i ovo Bill Cosby Kriv je Bill Cosby proglašen krivim, seksualno je zlostavljao maloljetnicu u Playboyevoj vili, žrtva dobila veliku odštetu!

Andrea Constand, bivša košarkaška trenerica na Sveučilištu Temple u Philadelphiji tvrdi da ju je Cosby 2004. godine drogirao i napastovao, a njezin slučaj je dosad bio zamrznut jer se čekala odluka vrhovnog suda u Pennsylvaniji hoće li odbaciti optužbe ili ne. Sud je upravo odlučio kako će suđenje ipak započeti, a datum početka se još uvijek ne zna.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene