Usprkos tome što ga je u javnosti preko 50 žena optužilo za drogiranje i seksualno zlostavljanje, Bill Cosby dosad nije niti jednom bio na sudu.


Iako ga je u posljednjih godinu dana optužilo preko 50 žena da ih je drogirao i seksualno zlostavljao, komičar Bill Cosby sve te navode je negirao, a s obzirom na to da su se neki od tih zločina dogodili tijekom 1960-ih, slučajevi su tako već otišli u zastaru, dok je druge optužbe tužiteljstvo odbilo kazneno goniti. No, čini se kako će Cosby ipak završiti na sudu.

Vezani članci Bill Cosby (Foto: Profimedia) Bill Cosby izlazi na slobodu nakon dvije godine zatvora, sud je iznenada opozvao presudu za seksualno napastovanje Bill Cosby - 2 Objavljena najnovija fotografija iz zatvora nekad moćnog komičara, puno se promijenio u samo dvije godine

Andrea Constand, bivša košarkaška trenerica na Sveučilištu Temple u Philadelphiji tvrdi da ju je Cosby 2004. godine drogirao i napastovao, a njezin slučaj je dosad bio zamrznut jer se čekala odluka vrhovnog suda u Pennsylvaniji hoće li odbaciti optužbe ili ne. Sud je upravo odlučio kako će suđenje ipak započeti, a datum početka se još uvijek ne zna.