Dotakao samo dno

Pogledajte gdje će nekad najomiljeniji komičar provesti naredne godine života

Bill Cosby (Foto: Profimedia) Bill Cosby (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Bill Cosby (Foto: Profimedia) SCI Phoenix (Foto: Profimedia) SCI Phoenix (Foto: Profimedia) Bill Cosby (Foto: Getty Images) Bill Cosby (Foto: Getty Images) Bill Cosby (Foto: Getty Images) Bill Cosby (Foto: Profimedia) Bill Cosby (Foto: Profimedia) +0 SCI Phoenix (Foto: Profimedia) Galerija

Bill Cosby uskoro će se naći iza zatvorskih rešetaka, gdje će provesti sljedećih tri do deset godina života.

Slavni američki komičar Bill Cosby idućih tri do deset godina provest će u zatvoru, nakon što mu je izrečena kazna zbog seksualnog zlostavljanja i drogiranja Andree Constand 2004. godine.

Pogledaj i ovo Harvey Weinstein i Gwyneth Paltrow (Foto: AFP) Konačna presuda Harvey Weinstein proglašen krivim za seksualno zlostavljanje i osuđen na 23 godine zatvora!

81-godišnji Bill tako će idući period života umjesto u svom domu provesti iza rešetaka. Očekuje se da će kaznu izvršavati u zatvoru SCI Phoenix u Pennsylvaniji, a prve dane zatočeništva u pritvoru montgomerskog zatvora.

SCI Phoenix (Foto: Profimedia) SCI Phoenix (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

U SCI Phoenixu bit će procijenjene njegove fizičke, medicinske i sigurnosne potrebe. Pretpostavlja se da će obzirom na dob biti pod dugoročnom medicinskim nadzorom u zatvoru koji je tek nedavno sagrađen i novouređen. No za Billa će to zasigurno biti šok jer zatvorenici imaju ograničenu upotrebu vode i strogu zabranu telefoniranja.

Više fotografija pogledajte OVDJE. 

The Inquirer prenosi kako se zatvorenici žale i kako su im brojne stvari ukradene ili uništene. Navodno su im osobne fotografije uništene, a jedan je prijavio crtež svastike na bratovoj fotografiji, što tumače kao rezultat osobne mržnje. Drugi se žale da nemaju gdje sjediti i kako su često u potpunosti zaključani.

SCI Phoenix ima maksimalno osiguranje, 3830 kreveta, vrijednost čitave zgrade procijenjena je na 400 milijuna dolara, zapošljava 1200 službenika, a ograđen je dvostrukom ogradom kako nitko ne bi mogao pobjeći. Zatvorski programi uključuju liječenje seksualnih prijestupnika, podizanje svijesti o žrtvama i utjecaj kriminalnih klasa.

SCI Phoenix (Foto: Profimedia) SCI Phoenix (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Ako činjenica da je Bill slavan bude predstavljala rizik njemu samom ili drugim zatvorenicima, većinu vremena morat će provoditi sam u svojoj ćeliji.

Ako to ne bude slučaj, bit će smješten u ćeliji s još jednom osobom, odlazit će na obroke, vježbanje, savjetovanje i druge aktivnosti. Moći će imati privatni tablet za slušanje glazbe ili igranje igara, ali neće imati pristup internetu, izjavila je glasnogovornica zatvora Amy Worden, piše Daily Mail.

Bill Cosby (Foto: Getty Images) Bill Cosby (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Za razliku od nekih starijih zatvora SCI Phoenix, ručni sustav zaključavanja zamijenjen je elektroničkim sustavom zaključavanja kojim se upravlja s centralne lokacije.

Nakon saslušanja i izrečene kazne Bill je prevezen sa suda u tamnom kombiju u pritvor, odakle će ga uskoro prevesti u njegov novi, ne tako ugodni "dom".

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene