Biljana Borzan pokazala je da je vješta i u kuhinji.

Galerija


Europarlamentarka Biljana Borzan, čini se, ipak nađe vremena i za kulinarske vještine. Osim što brine o tome da građani Hrvatske jedu jednako kvalitetnu hranu kao i u zapadnoj Europi, ova političarka brine i da se njezina obitelj hrani zdravo ali ujedno čuva i tradiciju kraja iz kojega dolazi.

Vezani članci Andrej Plenković i Peđa Grbin Milanovićev rejting u slobodnom padu, većina građana ne podupire rad Vlade. HDZ daleko ispred SDP-a, a za treće mjesto nastala prava gužva Biljana Borzan Istaknuta SDP-ovka Biljana Borzan o izboru budućeg predsjednika stranke: "Smatram da bi bilo izuzetno dobro imati samo jednog kandidata"

Naime, Biljana se na Instagramu pohvalila kako je prije leta za Brisel svojoj obitelji spremila sarmu, ali i pogačice od čvaraka. Tako smo zavirili u tanjur ove političarke koja često nosi i titulu jedne od najzgodnijih i shvatili da ona ''lajka'' domaću i autohtonu hrvatsku hranu.

No nije Borzan vješta samo s kuhačom. Pokazala je ona i kako zasuče rukave i sama farba stare radijatore. Zašto kupovati nove kada je dovoljno malo ih osvježiti novom bojom, očito smatra ova SDP-ovka koja će se opet naći na listi za Europski parlament.

Podsjetimo, nedavno je mnoge iznenadila kada je objavila fotografiju iz djetinjstva te fotografiju s kojom je otkrila kako je vješta i za šivaćom mašinom.

Eh, kada bi barem političari često davali dobar i skroman primjer.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Biljana Borzan (@biljana.borzan) on

Otkrivamo kako je srpska premijerka krenula u vezu s atraktivnom plavušom s kojom čeka bebu

Naša pjevačica u agoniji čeka odgovor predsjednice Kolinde: ''Ne znam hoću li biti živa ili u kolicima...''