Ljutiti komentari

'Hollywoodska faca ponašala se poput mrmljavog kretena'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavni hollywoodski akcijski junak stigao je u London kako bi promovirao svoj novi film.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Umri muški (Foto: Profimedia) Netipičan božićni film Zašto je akcijski triler "Umri muški" postao omiljeni božićni filmski klasik? Istražili smo kako je do toga došlo

Stoga je Bruce Willis 'navratio' do Londona, kako bi u BBC-jevoj emisiji 'One Show' rekao nešto više o svom novom filmu, petom nastavku filmskog serijala 'Die Hard'.

Izgleda da je hollywoodsku legendu naziv filma 'Good Day To Die Hard' pomalo zbunjivao, stoga je upitao voditelje što oni misle.

'Da vas pitam, iskreno, što mislite oko naziva filma? Zbunjuje li vas?, pitao je Bruce, a voditeljica Alex Jones je priznala: 'Ne razumijem naslov. Što, je li dobar dan za umrijeti? Ne znam, još ga procesuiram'.

Sve to je zaokupiralo misli 57-godišnjeg Willisa, koje je od tog trenutka samo hito pričati o naslovu novog filma. Na sva druga postavljena pitanja odgovarao bi kratko te prešao opet na svoju omiljenu temu.

>> Morate vidjeti kako je moja supruga zgodna u bikiniju!'

'Težak je to naslov. Dobar je dan za umrijetiiiiii. U biti, treba pojesti sendvič, otići u šoping i onda umrijeti', u jednom trenutku je rekao. Izgleda da je intervju Willisa podigao nekoliko obrva, ali i poprilično iživcirao Britance, koji su na BBC-jevom forumu ostavili ljutite komentare.

'Nije da često žalim voditelje, ali ovo je bila prava muka. Bezuspješno su se trudili postaviti normalno pitanje te ga zainteresirati, ali on je samo mumljao, oklijevao i pričao potpuno nerazgovjetno', 'Vjerojatno su mislili kako će se hollywoodska faca ponašati bolje od mrmljavog kretena', 'Uopće nije bio zainteresiran, što je došao ako je odlučio se ponašati kao idiot', samo su neki od komentara na BBC-jevoj stranici.

>> On nije superheroj, no već je 25 godina omiljen!

Pogledajte dio intervjua i sami procijenite kakav je bio Bruce Willis!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene