O intervjuu Meghan Markle i princa Harryja oglasila se i Bijela kuća, a već je od ranije poznato da su američki predsjednik i princ Harry veliki prijatelji.

Galerija


Glasnogovornica Bijele kuće, Jen Psaki, osvrnula se na intervju koji su princ Harry i Meghan Markle dali voditeljici Opri Winfrey i o kojem trenutačno bruji čitav svijet. Pozdravila je njihov potez i to što su imali hrabrosti otvoreno progovoriti o svom mentalnom zdravlju.

Vezani članci Princ Harry i Meghan Markle Prije nekoliko mjeseci sve su oštro kritizirali, a Meghan sada jedva čeka ponovni dolazak na dvor, dok Harry prijeti tužbama? Oprah Winfrey - 1 Oprah priznala da ju je iznenadilo kako je ispao intervju s Meghan i Harryjem pa objasnila koji im je bio cilj: "Bili smo u tome ujedinjeni"

"Predsjednik vjeruje u činjenicu da je potrebna iznimna hrabrost za izaći pred javnost i progovoriti o vlastitim borbama s mentalnim zdravljem te ispričati svoju priču", rekla je Psaki na pitanje ima li američki predsjednik Joe Biden svoj stav o intervjuu koji su dali Meghan i Harry, piše Daily Mail. Dodala je kako su princ Harry i njegova supruga Meghan Markle privatni građani. "Nećemo dalje komentirati ništa vezano za intervju te naglašavamo da su oni privatni građani. Napominjem da imamo dobar odnos s čelnicima Velike Britanije", rekla je glasnogovornica Bijele kuće.

Koji član kraljevske obitelji je bio zabrinut da će Archiejeva koža biti pretamna? Harry je Opri iza kamera otkrio zanimljiv detalj o tome

Podsjetimo, američki predsjednik Joe Biden i njegova supruga Jill imaju već godinama sjajan odnos s princom Harryjem. Prijateljstvo američke prve dame i britanskog princa započelo je još prije sedam godina, dok je Harry obavljao kraljevske dužnosti. Upoznali su se u Washingtonu, a iako je među njima 33 godine razlike, povezali su se odmah zbog svojih interesa u vojsku. Jill je zatim bila i na igrama Invictus u Londonu, nakon čega su održali kontakt.

Meghan Markle i princ Harry su u velikom intervjuu koji su dali voditeljici Opri Winfrey otkrili brojne šokantne činjenice. Meghan je otvoreno iznijela optužbe protiv kraljevske obitelji za rasizam, za povredu osjećaja, širenje laži pa čak i za gubitak volje za životom radi čega je, kako tvrdi, razmišljala o oduzimanju vlastitog života dok je bila trudna sa sinom Archiejem. I sam Harry je život u palači i kraljevskoj obitelji opisao kao zarobljeno okruženje i tvrdi da nije znao kome se obratiti za pomoć.

Meghan uhvaćena u laži koju je uporno ponavljala, razotkrila ju jedna osoba iz njene prošlosti, a tu je i jedna fotografija

Krenula nagađanja oko neimenovana člana kraljevske obitelji koji se brinuo zbog boje Archiejeve kože, jedan prednjači