Legende

BIH ekipa osvojila Jolie, a sada i Hollywood: 'Trebamo više cijeniti domaće glumce'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavna glumica i redateljica Angelina Jolie je učinila zaista mnogo za bosanskohercehovačke glumce.

Zana Marjanović, Goran Kostić i Nikola Đuričko u Pragu snimaju novu sezonu američke hit serije “Legende”(Legends) u produkciji TNT-a. Riječ je akcijskoj TV seriji u kojoj glavnu ulogu tumači Sean Bean, široj javnosti poznat kao Ned Stark iz serije “Igra prijestolja”(Game of Thrones).

Pogledaj i ovo Angelina Jolie i James Haven - 2 povukao se Prošle su 24 godine otkako je poljubac Angeline Jolie s bratom zgrozio javnost, evo što se dogodilo s njim i gdje je nestao poslije toga skandala!

Trailer za film 'By The Sea' je vani: Angelina Jolie ošamarila Brad Pitta

Mnogi su sigurno zapazili hashtag #DontKillSeanBean (Nemojte ubiti Seana Beana) koji je TNT promovirao na društvenim mrežama. Premda je glumac poznat po raznolikim scenama smrti koje je odigrao u mnogobrojnim filoovima i serijama (plemiću Starku odrubljena je glava u “Igri prijestolja”, Boromir je prostrijeljen u “Gospodaru prstenova”), TNT-ijev novi junak je u seriji “Legende” još uvijek živ. Martin Odum (Sean Bean) je tajni agent koji se za svaki novi slučaj transformira, te se promijenivši identitet inflitrira u neprijateljske redove. No, njegov pravi identitet je doveden u pitanje…

'Iako smo limitirani ugovorom, te sa javnošću ne možemo dijeliti detalje našeg angažmana i opis uloga u projektu, možemo reći da smo veoma sretni što smo dio ovako jednog velikog projekta', izjavila je Zana Marjanović.

Slavna glumica i redateljica Angelina Jolie je učinila zaista mnogo za bosanskohercehovačke glumce. Otvorila im je vrata svjetskih projekata, a oni zauzvrat svojim talentom, upornošu i posvećenošću plijene pozornost i interes američkih i evropskih producenata. Ekipa bosanskohergevačkih glumaca je jedna od najvećih u projektu. Pored Zane Marjanović i Gorana Kostića u ekipi serije su i glumci Adnan Hasković, Muhamed Hadžović, Igor Skvarica i Zoran Dragićević.

 

Check out this deleted scene from Episode 4, "Rogue."

Posted by Legends on Wednesday, November 12, 2014

'Nadam se da ćemo početi više cijeniti domaće glumce. Krasne se stvari dešavaju, naši glumci igraju u velikim filmovima i serijama i šalju pozitivnu sliku o svojoj zemlji, a osim nas nekoliko izuzetaka, javnost nikako da im pokloni važnost i poštovanje koje zaslužuju', izjavila je Zana.

Balkanska zvijezda Zana Marjanović na pozornici uručila počasnog Oscara Angelini Jolie!

 

Također, Marjanović se nada da će BiH na primjeru uspješne Češke, konačno shvatiti da umjetnost općenito, a naročito produciranje filmova i serija može biti vrlo profitabilan biznis u koji se itekako isplati ulagati. 

 

Writer. Journalist. Professional contrarian. Actor Sean Bean takes you deeper into the Sebastian Egan legend! #DontKillSeanBean

Posted by Legends on Thursday, September 25, 2014

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene