Big Sean i Naya Rivera postali su par 2013., a krajem iste godine objavili su zaruke. Rastali su se u travnju 2014., a razlog tome bili su navodi da je reper glumicu prevario s Arianom Grande.

Galerija


Dok brojne kolege i prijatelji nestale glumice Naye Rivere pozivaju fanove da mole za nju kako bi je policija što prije pronašla, na sve je reagirao i njezin zaručnik Big Sean.

32-godišnji reper pokazao je potporu tako što je lajkao desetke tvitova i poruka na ostalim društvenim mrežama u kojima obožavatelji pišu poruke podrške. Svi se nadaju da će se Naya sretno vratiti kući, no izvještaji policije na gaje nadu.

Big Sean i Naya postali su par 2013. godine, a krajem iste godine objavili su zaruke. Rastali su se u travnju 2014., a razlog tome bili su navodi da je reper glumicu prevario s Arianom Grande.

"Nastavite potragu za Nayom Riverom", "Njezin sin je treba", "Naše su misli uz nju i njezinu obitelj", "Molimo se da je što prije nađu", samo su neke od poruka podrške koje su Nayini obožavatelji pisali na društvenim mrežama.

Naya Rivera (33) nestala je na jezeru Piru u Kaliforniji, kamo je otišla sa svojim četverogodišnjim sinom. Policija je dječaka pronašla kako je sam čeka na brodu, a boje se da se glumica utopila.

Malo je toga ostalo od velikog zavodnika Joeyja: Pogledajte kako danas izgleda omiljeni glumac hit-serije