Dodijeljene MTV EMA

ADELE I BEYONCE BEZ NAGRADA Bieber potukao glazbene dive!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lady Gaga i Justin Bieber dominirali su dodjelom MTV EMA nagrada u Rotterdamu. Kad je u pitanju regija, slavili su članovi grupe S.A.R.S.

Dodijeljene su MTV EMA nagrade. Svečana dodjela održana je u Rotterdamu, a na popisu su dominirali Lady Gaga i Justin Bieber. On je dobio tri, dok je Lady Gaga dobila dvije nagrade na ceremoniji koja je bila posvećena preminuloj legendi - Princeu. Lady Gaga pobijedila je u kategoriji najboljeg ženskog izvođača i najboljeg izgleda/imidža, dok je Bieber potukao Adele u kategoriji najboljeg singla.

Pogledaj i ovo Jack Nicholson (Foto: Profimedia) Zabrinuo fanove Legendarni glumac pojavio se u javnosti nakon dvije godine, nedavno je informacija o njemu mnoge rastužila

Naime, singlom godine proglašen je njegov hit "Sorry". Nagrađen je i u kategoriji najboljih obožavatelja. Adele je otišla kući praznih ruku, dok je Coldplay slavio u kategoriji najboljih rokera.

Osim Adele, koja nije dobila ništa, iznenadila je i Beyonce, koja je redovito na listama dobitnika. Iako je bila nominirana u pet kategorija, slavna Queen B nije dobila nijednu. Nagrađen je zato The Weekend za najbolji spot, dok je Green Day nagrađen kao glazbena globalna ikona. Prilikom govora zahvale, dečki su se osvrnuli na stanje u zemlji. "Lijepo je biti u Europi trenutno. Lijepo je biti izvan Amerike bar kratko, zbog ovih groznih izbora koji se trenutno događaju. Naša zemlja će doživjeti kolektivni srčani udar", rekli su dečki iz Green Daya.

Kad je u pitanju regija, dobitnici nagrade MTV Best Adria Act jest bend S.A.R.S. Nagradu su im osigurali njihovi obožavatelji, koji su upravo njima dali najviše glasova. U konkurenciji za MTV Best Adria Act nagradu bili su još Elemental, Luce, Siddharta i Toni Zen.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene