kći problematičnog nogometaša

Morala je držati badić od lateksa da joj grudi ne ispadnu: Unatoč hladnoći odradila golišavo snimanje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bianca Gascoigne je posvojena kći Paula Gascoignea koji je bio u dvogodišnjem braku s njenom majkom Sheryl Gascoigne.

Manekenka i reality zvijezda Bianca Gascoigne (34) ima vojsku obožavatelja čiju je pažnju privukla golišavim fotografijama na svom Instagram profilu.

Pogledaj i ovo showbuzz bradavice na izvol'te Kisnula u poluprozirnom kombinezonu, ali nju je više brinula frizura koju je pokušavala zaštititi

Upravo njih veseli vijest da Bianca snima seksi kalendar za 2021. godinu zbog kojeg je otputovala čak u Tursku. Pohvalila se slikom na kojoj pozira u minijaturnom bikiniju, čizmama i s kaubojskim šeširom na glavi, a sve se odvijalo u dvorištu luksuzne vile. 

Ipak, najviše je pozornosti privukao jednodijelni kupaći kostim od lateksa s dubokim izrezom na dekolteu i visoko podignutim donjim dijelom. Bianca, koja se ranije na Instagramu požalila da nije baš toplo i lijepo vrijeme, je u tom izdanju malo toga prepustila mašti, a u pojedinim trenucima je pridržavala badić kako joj ne bi ispale bujne grudi. Unatoč hladnom vremenu, kako se čini, reality zvijezda je profesionalno odradila snimanje. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A true love story has no ending 💫

A post shared by 𝐁𝐢𝐚𝐧𝐜𝐚 𝐆𝐚𝐬𝐜𝐨𝐢𝐠𝐧𝐞 (@biancagascoigne1) on

Inače, Biancu je posvojio umirovljeni nogometaš Paul Gascoigne dok je bio dvije godine u braku sa spisateljicom Sheryl Gascoigne. Zahvaljujući njemu obje su se proslavile, a Paul je poznatiji po incidentima izvan nogometnog terena nego igri pa mnogi smatraju da zato nije ostvario zavidnu karijeru. 

Bianca je ovog ljeta bila na našoj obali s dečkom Krisom Boysonom (32) koji je kao i ona reality zvijezda te je poznat po vezi s britanskom starletom Katie Price (42). Bianca i Kris su u vezi oko osam mjeseci. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene