Narušen odnos

Beyoncein otac priznao: 'Bilo mi je teško pustiti je'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Odnos oca i kćeri bio je narušen prije dvije godine i do sada se nije oporavio.

2011. Beyonce je iznenadila svojom odlukom da nakon skoro dva desetljeća prestaje raditi s ocem Matthewon Knowlesom koji joj je bio menadžer. 62-godišnjak je u intervjuu za The Sun ispričao koliko mu je teško pao razlaz od kćeri

>> Strogo čuvana Beyonceina tajna i službeno potvrđena!

'Bilo mi je teško pustiti je. No, da nešto razjasnimo. Ona nije mene otpustila, tako smo se dogovorili. To je velika razlika. To nije bio običan raskid ugovora. Mi smo ipak otac i kćer', poručio je otac slavne Beyonce.

Matthew se u to vrijeme suočavao s optužbama optužen za krađu Beyonceine zarade od svjetske turneje, a šuškalo se kako je to upravo razlog zbog kojeg slavna pjevačica više nije željela surađivati s njim.

Beyonce je nedavno imala i premijeru svog dokumentarca 'Life is but a dream' u kojem je progovoriola i o svom narušenom odnosu s ocem.

Tijekom intervjua kod Oprah, priznala je da joj je jedna od najtežih stvari u životu bila kad je ocu dala otkaz. 'Riječ je o nekome koga voliš, nekome tko ti je dao život. Radio je fantastičan posao. Teško je to bilo', ispričala je pjevačica.

Otkad je sama svoja šefica, ima i puno više posla. No poznata diva ne staje. Nakon što je rodila, vratila je u velikom stilu i odlučila je zavladati svijetom svojom svjetskom turnejom 'Mrs.Carter Show' u sklopu koje dolazi opet u Zagreb.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene