Video iz Zagreba

Beyoncein koncert u Zagrebu bio je upitan zbog dijagnoze liječnika

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Već svi znaju kako je Beyonce Knowles Carter imala sjajan nastup u Zagrebu. No što se sve događalo iza scene, objavila je u videu iz Zagreba!

Beyonce Knowles Carter privukla je veliku pažnju svojom svjetskom turnejom Mrc.Carter Show. Bilo je to drugi put da je slavna pjevačica održava veliki koncert pred svojim obožavateljima, a Zagreb se našao drugi na listi odmah nakon otvorenja u Beogradu.

Pogledaj i ovo showbuzz Na Instagramu Beyonce na probi - U Beograd je stigao Jay-Z s Blue Ivy?

>> Strani mediji pišu o Beyonce u Hrvatskoj: 'Opet je to učinila!'

Na svojoj službenoj stranici Beyonce je objavila i nekoliko videa s turneje, a među kojima je i video iz Zagreba. 'Zapravo sam jako nervozna. Jučer mi je doktor dijagnosticirao anginu. Nadam se da ću hrvatskoj publici pružati odličnu zabavu. Borit ću se koliko god mogu, znam da je Bog na mojoj strani i čuva me', rekla je Beyonce u videu iz Zagreba.

>> VIDEO Beyonce najavila povratak: 'Za Hrvatsku me vežu lijepe uspomene!'

Kako su tekle pripreme, kako se pripremala njezina ženska ekipa, zagrijavanja, upjevavanje... no najbolji dio je onaj prije nego li trebaju izaći pred publiku na velikoj pozornici. Skupina odlično raspoloženih djevojaka, prije svakog nastupa daju podršku jedna drugoj i samoj divi – Beyoncein tim radi kao urica!

'Ona nas treba, mi smo tim', bodrile su je i njezine plesačice. Pozitivna energija očito je djelovala jer je Beyonce bila sjajna!

Osim videa s priprema, Beyonce je objavila i nekoliko videa svojih plesača koji su isto tako postali poznati. Posebno braća blizanci, njezini plesači, koji su ujedno i jedini muškarci na turneji! Pravi sretnici, zar ne?

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene