Beyonce je inače poznata po tome da ima velike restrikcije kad je riječ o fotografiranju njezinih koncerata, a zabranila je fotografima da je slikaju za vrijeme komemoracije za Kobea i Giannu Bryant.

Galerija


Popularna Beyonce u ponedjeljak je na komemoraciji za Kobea Bryanta i njegovu kćer Giannu izvela Kobeovu najdražu pjesmu "XO" te svoj hit "Halo", a jedan od njezinih zahtjeva razbjesnio je mnoge.

Vezani članci Jay-Z i Beyonce na Super Bowlu Jay-Z otkrio zanimljiv razlog zbog kojeg on i Beyonce nisu ustali dok je svirala američka himna Beyonce, Jay Z Jay-Z i Beyonce razbjesnili javnost potezom za vrijeme američke himne: ''Može ih biti sram''

Pjevačica je inače poznata po tome da ima velike restrikcije kad je riječ o fotografiranju njezinih koncerata, a zabranila je fotografima da je slikaju za vrijeme komemoracije. Fotografi brojnih svjetskih agencija kažu kako su imali zabranu fotografiranja Kobeove djece i Beyonce u Staples centru u Los Angelesu.

"Beyonce uvijek mora imati kontrolu nad svime, a činjenica da je zabranila da je fotografiraju na komemoraciji uvredljiva je za Kobeovu obitelj. Fotografi nisu mogli vjerovati. Djelatnici Staples Centera i zaštitari morali su se pobrinuti da za vrijeme njezina nastupa niti jedna kamera ne bude usmjerena prema Beyonce. To joj uopće ne pomaže ugledu, naprotiv, uništava ga", rekao je izvor za Page Six.

Fotografi su komentirali kako nitko osim nje nije imao sličan zahtjev, a smatraju neprimjerenim da je to učinila na takvom događaju kao što je komemoracija za Kobea i Giannu Bryant.

Možete li vjerovati da ona ima 66 godina? Zvali su je najseksi ženom svijeta, a i danas oduzima dah