Beyonce je inače poznata po tome da ima velike restrikcije kad je riječ o fotografiranju njezinih koncerata, a zabranila je fotografima da je slikaju za vrijeme komemoracije za Kobea i Giannu Bryant.

Galerija


Popularna Beyonce u ponedjeljak je na komemoraciji za Kobea Bryanta i njegovu kćer Giannu izvela Kobeovu najdražu pjesmu "XO" te svoj hit "Halo", a jedan od njezinih zahtjeva razbjesnio je mnoge.

Vezani članci Beyonce i Jay-Z - 1 Slavni par stigao na Jadran: Pjevačica proslavila rođendan u velikom stilu, a cijelo vrijeme je okružena čuvarima Beyonce (Foto: Profimedia) Pjesmom je potvrdila glasine da ju je suprug prevario, to mu je oprostila, ali nikad nije otkrila o kojoj je ženi riječ

Pjevačica je inače poznata po tome da ima velike restrikcije kad je riječ o fotografiranju njezinih koncerata, a zabranila je fotografima da je slikaju za vrijeme komemoracije. Fotografi brojnih svjetskih agencija kažu kako su imali zabranu fotografiranja Kobeove djece i Beyonce u Staples centru u Los Angelesu.

"Beyonce uvijek mora imati kontrolu nad svime, a činjenica da je zabranila da je fotografiraju na komemoraciji uvredljiva je za Kobeovu obitelj. Fotografi nisu mogli vjerovati. Djelatnici Staples Centera i zaštitari morali su se pobrinuti da za vrijeme njezina nastupa niti jedna kamera ne bude usmjerena prema Beyonce. To joj uopće ne pomaže ugledu, naprotiv, uništava ga", rekao je izvor za Page Six.

Fotografi su komentirali kako nitko osim nje nije imao sličan zahtjev, a smatraju neprimjerenim da je to učinila na takvom događaju kao što je komemoracija za Kobea i Giannu Bryant.

Možete li vjerovati da ona ima 66 godina? Zvali su je najseksi ženom svijeta, a i danas oduzima dah