Poslala poruku

Glasine je razljutile: 'Smijem se nebitnicima koji nemaju ništa pametno za raditi!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Cijeli svijet bruji o tome kako je Beyonce opet trudna, a sada se slavna pjevačica oglasila – i nije baš sretna zbog medijskih napisa.

Iako je više izvora za E! News potvrdilo kako Beyonce i Jay-Z uistinu čekaju drugo dijete, 31-godišnja pjevačica je progovorila – putem društvenih mreža.

Pogledaj i ovo Ana Ivanović, Bastian Schweinsteiger (Foto: Instagram) Srca im pucaju od sreće! Ana Ivanović na presladak način objavila da s Bastianom Schweinsteigerom čeka drugo dijete!

Na svom Instagram profilu Beyonce je objavila poruku, kojom je izgleda rekla što misli o svemu.

>> Dok ona osvaja milijune fanova diljem svijeta, svi šuškaju samo o JEDNOME!

'Ne mogu zaustaviti početak glasina, i ne mogu zapravo promijeniti mišljenja ljudi koji vjeruju u takve glasine, jedino što mogu napraviti je opustiti se i smijati se tim nebitnim ljudima koji nemaju ništa pametnije za raditi nego pričati o meni', napisala je Beyonce.

No, iako je pomalo razljućeno poručila svijetu što misli o medijskim napisima kako će opet postati mama – Beyonce nije potvrdila, ali ni negirala glasine o trudnoći.

Podsjetimo, već neko vrijeme se šuška kako će Beyonce i Jay-Z opet postati roditelji, poglavito nakon Beyonceinog nastupa u Londonu, kada joj se ocrtavao trbuščić u plesnom trikou. Dodatno ulje na vatru je stiglo kada je otkazala koncert u Belgiji, zbog lošeg zdravstvenog stanja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene