Glazbena diva Beyonce pozirala je u potpuno zlatnoj haljini i oduševila izgledom.

Galerija


Pjevačicu Beyonce mnogi smatraju najvećom glazbenom divom moderne generacije. Ona svojim hitovima već 20 godina oduševljava slušatelje, a figurom baca u trans. Lijepa Beyonce uz to je prošla i mnoge faze od kada se pojavila na sceni sa svojom grupom "Destiny's Child". 

Vezani članci Kylie Jenner Umjetna milijarderka tulumarila na zabavi repera koji je nju i sestru 2017. godine izrezao s fotografije Beyonce (Foto: Profimedia) Slavna pjevačica u ultratijesnoj haljini pokazala pozadinu s kakvom se ni Kim Kardashian ne može mjeriti

Od mršavice tananog struka postala je raskošna dama bujnih oblina koje provokativne haljine jedva uspjevaju zadržati na mjestu, a čini se kako je njezina popularnost i slava sve više rasla s godinama. Danas Beyonce nosi nadimak "Queen B", tj. Kraljica B, a obožavatelji diljem svijeta dive se svakom potezu koji ova 38-godišnjakinja napravi. 

Ne čudi stoga što je posljednja objava pjevačice na Instagramu izazvala pravu senzaciju. Naime, Beyonce je objavila fotke na kojima pozira u uskoj, zatvorenoj zlatnoj haljini koja je savršeno naglasila njezinu figuru pješčanog sata i ženske atribute. 

Diva se upravo u tom zavodljivom, a istovremeno čednom izdanju pojavila na otvorenju Tyler Perry Studios u Atlanti, a svi su komentirali kako izgleda kraljevski. Zračila je samouvjerenošću i karizmom, a njezino je besprijekorno tijelo oduzimalo dah. 

Imao je samo 3 godine kad je izgubio majku, ostao je i bez brata, a baš zbog njih je pokazao što zna!