Naglasila atribute

Boginja ljepote okupana zlatom: Zavodljivo, a istovremeno čedno izdanje pjevačice bacilo u trans

Beyonce (Foto: Instagram) Beyonce (Foto: Instagram) instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Beyonce (Foto: Instagram) Beyonce (Foto: Instagram) Beyonce (Foto: Instagram) Mathew i Beyonce Knowles (Foto: Getty Images) Beyonce (Foto: Profimedia) Beyonce (Foto: Instagram) Beyonce (Foto: Instagram) Mathew i Beyonce Knowles (Foto: Getty Images) Beyonce (Foto: Instagram) Beyonce i Jay-Z (Foto: Instagram) +1 Beyonce (Foto: Getty Images) Galerija

Glazbena diva Beyonce pozirala je u potpuno zlatnoj haljini i oduševila izgledom.

Pjevačicu Beyonce mnogi smatraju najvećom glazbenom divom moderne generacije. Ona svojim hitovima već 20 godina oduševljava slušatelje, a figurom baca u trans. Lijepa Beyonce uz to je prošla i mnoge faze od kada se pojavila na sceni sa svojom grupom "Destiny's Child". 

Pogledaj i ovo Kate Middleton Što je sada ovo? Instagram poslao upozorenje zbog fotografije Kate Middleton: "Jako licemjerno i tužno"

Od mršavice tananog struka postala je raskošna dama bujnih oblina koje provokativne haljine jedva uspjevaju zadržati na mjestu, a čini se kako je njezina popularnost i slava sve više rasla s godinama. Danas Beyonce nosi nadimak "Queen B", tj. Kraljica B, a obožavatelji diljem svijeta dive se svakom potezu koji ova 38-godišnjakinja napravi. 

Ne čudi stoga što je posljednja objava pjevačice na Instagramu izazvala pravu senzaciju. Naime, Beyonce je objavila fotke na kojima pozira u uskoj, zatvorenoj zlatnoj haljini koja je savršeno naglasila njezinu figuru pješčanog sata i ženske atribute. 

Diva se upravo u tom zavodljivom, a istovremeno čednom izdanju pojavila na otvorenju Tyler Perry Studios u Atlanti, a svi su komentirali kako izgleda kraljevski. Zračila je samouvjerenošću i karizmom, a njezino je besprijekorno tijelo oduzimalo dah. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Beyoncé (@beyonce)

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Hrvoje Vekić (Foto: Nova TV) Hrvoje Vekić (Foto: Screenshot Nova TV) Hrvoje Vekić (Foto: Nova TV) Hrvoje Vekić (Foto: Nova TV) +7 Hrvoje Vekić (Foto: Nova TV) Celebrity Imao je samo 3 godine kad je izgubio majku, ostao je i bez brata, a baš zbog njih je pokazao što zna!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene