Kakva kraljica

Bujnim poprsjem i prorezom do struka odgovorila na hejterske komentare i kritike zbog težine

Beyonce (Foto: Instagram) Beyonce (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Beyonce (Foto: Instagram) +0 Beyonce (Foto: Instagram) Galerija

Beyonce je izgledala očaravajuće na proslavi rođendan Seana Combsa.

U noći posvećenoj proslavi 50. rođendana slavnog repera Seana Combsa, poznatijeg kao Diddyja, najveću pažnju među pristiglim gostima privukla je Beyonce, i to zahvaljujući haljini dubokog dekoltea i proreza koji joj je dosezao gotovo do struka.

Pogledaj i ovo Cristiano Ronaldo - 1 od pjevačica do nogometaša Ovo su najplaćenija lica na Instagramu: Od cifre koju dobiju za samo jednu objavu, zavrtjet će vam se u glavi!

38-godišnja Beyonce na proslavu je stigla sa suprugom Jay-Z-jem koji je bio šarmantan u crnom smokingu, a par je spremno pozirao fotografima koji su ih dočekali pred ulazom.

Bilo je to njezino prvo pojavljivanje u javnosti nakon što se suočila s kritikama na račun viška kilograma koje je prikupila u majčinstvu, no čini se da ih je odlučila sve ignorirati.

Štoviše, u nedavnom intervjuu za Elle izjavila je da se nakon 15 godina variranja težine danas osjeća ženstvenije i sigurnije nego ikad prije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Osim Beyonce i Jay-Z-ja na Diddyjevoj proslavi našle su mnoge slavne face, među kojima i Pharrell Williams, Kanye West, sestre Kardashian, Kylie Jenner, Naomi Campbell, Kate Beckinsale te mnogi drugi.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Profimedia) Bradley Cooper, Irina Shayk (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: Profimedia) +4 Irina Shayk (Foto: Getty Images) Celebrity Seks-bomba uskočila u čipkasto donje rublje te pozirala u zagrljaju plišanog medvjeda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene