Beyonce je izgledala očaravajuće na proslavi rođendan Seana Combsa.

Galerija


U noći posvećenoj proslavi 50. rođendana slavnog repera Seana Combsa, poznatijeg kao Diddyja, najveću pažnju među pristiglim gostima privukla je Beyonce, i to zahvaljujući haljini dubokog dekoltea i proreza koji joj je dosezao gotovo do struka.

Vezani članci Beyonce i Jay-Z (Foto: Profimedia) Najmoćniji je glazbenik na svijetu zahvaljujući poslovnom carstvu, ali i popularnoj supruzi koja je prava diva Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić na prijamu Predsjednice pažnju plijenila u haljini s dekolteom i prorezom

38-godišnja Beyonce na proslavu je stigla sa suprugom Jay-Z-jem koji je bio šarmantan u crnom smokingu, a par je spremno pozirao fotografima koji su ih dočekali pred ulazom.

Bilo je to njezino prvo pojavljivanje u javnosti nakon što se suočila s kritikama na račun viška kilograma koje je prikupila u majčinstvu, no čini se da ih je odlučila sve ignorirati.

Štoviše, u nedavnom intervjuu za Elle izjavila je da se nakon 15 godina variranja težine danas osjeća ženstvenije i sigurnije nego ikad prije.

Osim Beyonce i Jay-Z-ja na Diddyjevoj proslavi našle su mnoge slavne face, među kojima i Pharrell Williams, Kanye West, sestre Kardashian, Kylie Jenner, Naomi Campbell, Kate Beckinsale te mnogi drugi.

Seks-bomba uskočila u čipkasto donje rublje te pozirala u zagrljaju plišanog medvjeda