Bey na Jamajci

U najboljoj formi ikad – Objavila nove fotke iz privatnog albuma!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Do kraja godine nas čeka manje od mjesec dana, a Beyonce Knowles upravo će 2013. ostati u lijepom sjećanju. Objavila je i nove fotografije na svojoj službenoj stranici.

Beyonce Knowles Carter naporno radi, održava koncerte skoro svaku večer ove godine, a nađe vremena i za tako potreban odmor. Na svojoj službenoj Tumblr stranici objavila je i nove fotografije s egzotičnog odmora na Jamajku.

Pogledaj i ovo Sandra Afrika Pokazala zmijsko tijelo Mjesec dana nakon velike drame poznata turbo-folk zvijezda objavila vruće fotke, čini se da se oporavlja od stresa koji je doživjela

Tamo se zabavljala s prijateljicama, a pridružila joj se i sestra Solange Knowles. Kasnije je stigao i njezin suprug Jay Z, te njihova mezimica Blue Ivy čiju je fotografiju s posebno dizajniranom jaknicom Beyonce podijelila na svojem Instagramu.

Beyonce najtraženija na Internetu!

Queen B na pozornici nosi seksi kostime, a pokazala je i kako privatno može biti jako seksi. Svoje utegnuto tijelo naglasila je u nekoliko minijaturnih bikinija koji su naglasili čvrste trbušne mišiće i plesačke noge. U najboljoj formi ikad, Beyonce je puna energije i sprema nova iznenađenja za svoje obožavatelje.

Njezina glavna gitaristica Bibi McGill na svojem je Facebooku otkrila i kako se turneja nastavlja i sljedeće godine, no datumi još uvijek nisu poznati.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene