Posljednjih se dana ne prestaje pričati o tome kako je 36-godišnja glazbena diva ponovno trudna.

Galerija


Posljednjih se dana ne prestaje pričati o tome kako je 36-godišnja glazbena diva ponovno trudna.

Vezani članci Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj Procurile nove fotke Beyonce i Jay Z-ja s ljetovanja u Hrvatskoj: Posjetili su još jedan otočić, uživali su u čistom luksuzu Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj Snimljena pri odlasku: Beyonce proslavila rođendan pa s mužem i djecom napustila Hrvatsku, čuvari se nisu odvajali od njih

Radi se o slavnoj Beyonce koja je trenutno na turneji "On The Run II" sa svojim suprugom Jay-Z-jem, a snimka s koncerta u Rimu od prije nekoliko dana dodatno je potpalila glasine.

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Ona je osvanula na Twitteru, a snimila ju je jedna obožavateljica te se na njoj jasno vidi kako je pjevačica "zaokruženija" na području trbuha, a zatim je i simbolično pomazila trbuh.

Podsjetimo, pjevačica je i svoju prvu trudnoću s kćerkicom Blue Ivy objavila na slični način 2011. godine, nakon nastupa na MTV Video Music Awards dodjeli. Dok je njezin suprug bio u publici, Beyonce je otpjevala hit "Love On Top", raskopčala sako te pomazila trbuščić čime je potvrdila višetjedna nagađanja.

Radi li pjevačica sada isto ili samo dodatno promovira zajedničku turneju sa suprugom zbog koje će svoj bankovni račun povećati za nekoliko milijuna dolara, to se među slavnima nikada ne zna.

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Dio obožavatelja uvjeren je kako je njihova muza u blaženom stanju iz razloga što joj je broj četiri sretni broj. Naime, ona je rođena 4. rujna, njezin suprug 4. prosinca, a par se i vjenčao 4. travnja 2008. godine te zasad imaju troje djece.

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Naravno, dio se odmah počeo šaliti kako bi bilo odlično da Beyonce ponovno rodi blizance pa preskoči sretni broj, no ostaje nam pričekati i tek vidjeti ima li u glasinama imalo istine ili se samo radi o dobrom PR-u koji ovom bračnom paru nije stran.