Još jedna beba?

Ovako je potvrdila i prvu trudnoću: Snimka s koncerta u Rimu potaknula glasine da Beyonce čeka četvrto dijete!

Beyonce (Foto: Getty Images) Beyonce (Foto: Getty Images) Getty Images 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Beyonce (Foto: Getty Images) Beyonce (Foto: Instagram) Beyonce (Foto: Getty Images) Beyonce (Foto: Getty Images) Beyonce, Jay Z (Foto: Getty Images) +0 Beyonce (Foto: Instagram) Galerija

Posljednjih se dana ne prestaje pričati o tome kako je 36-godišnja glazbena diva ponovno trudna.

Posljednjih se dana ne prestaje pričati o tome kako je 36-godišnja glazbena diva ponovno trudna.

Pogledaj i ovo Beyonce na udaru kiritka Beyonce na koncertu odala počast Tini Turner, no bijesni fanovi uvjereni su da je u pjesmi ismijala njezino zlostavljanje!

Radi se o slavnoj Beyonce koja je trenutno na turneji "On The Run II" sa svojim suprugom Jay-Z-jem, a snimka s koncerta u Rimu od prije nekoliko dana dodatno je potpalila glasine.

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Ona je osvanula na Twitteru, a snimila ju je jedna obožavateljica te se na njoj jasno vidi kako je pjevačica "zaokruženija" na području trbuha, a zatim je i simbolično pomazila trbuh.

Podsjetimo, pjevačica je i svoju prvu trudnoću s kćerkicom Blue Ivy objavila na slični način 2011. godine, nakon nastupa na MTV Video Music Awards dodjeli. Dok je njezin suprug bio u publici, Beyonce je otpjevala hit "Love On Top", raskopčala sako te pomazila trbuščić čime je potvrdila višetjedna nagađanja.

Radi li pjevačica sada isto ili samo dodatno promovira zajedničku turneju sa suprugom zbog koje će svoj bankovni račun povećati za nekoliko milijuna dolara, to se među slavnima nikada ne zna.

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Dio obožavatelja uvjeren je kako je njihova muza u blaženom stanju iz razloga što joj je broj četiri sretni broj. Naime, ona je rođena 4. rujna, njezin suprug 4. prosinca, a par se i vjenčao 4. travnja 2008. godine te zasad imaju troje djece.

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Naravno, dio se odmah počeo šaliti kako bi bilo odlično da Beyonce ponovno rodi blizance pa preskoči sretni broj, no ostaje nam pričekati i tek vidjeti ima li u glasinama imalo istine ili se samo radi o dobrom PR-u koji ovom bračnom paru nije stran. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene