Iza scena

Nakon 7 godina njezin seksepil i moć samo su još veći!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Da je Beyonce više nego ikada stalo do svojih obožavatelja, pokazuje i na tjednoj bazi na svojem službenom Tumblru. Tamo s njima dijeli svoje fotografije iz prošlosti koje do sada nisu bile objavljene...

Beyonce Knowles Carter upravo je završila svoju turneju u Australiji, te ima pauzu do kraja mjeseca kada se turneja nastavlja 30. studenog u Kanadi.

Pogledaj i ovo showbuzz Hit 'Barbie Girl' Prije 19 godina bili su senzacija, a onda su nestali sa scene – gdje su danas?

No i dok radi, mislio o svojim obožavateljima diljem svijeta pa svaki tjedan na svojem Tumblru objavi neke i zaboravljene fotografije sa prijašnjih snimanja i video postova.

Ovoga je puta objavila fotografije sa snimanja spota za hit uspješnicu 'Deva Vu' iz 2006. koju je snimila sa svojim tadašnjim dečkom, danas suprugom, Jay Z-em.

>> Prošlo je 10 godina – Beyoncein hit 'Crazy in Love ' i dalje 'žari i pali'

Senzualna i uvijek atraktivna, Beyonce je i prije sedam godina dobro znala koji su njezini aduti. Osim glasa, plesačkog umijeća i pisanja pjesama, Queen B svoj je seksepil uvijek znala odlično upakirati.

Hit 'Deja Vu' je tjednima bio na top ljestvicama Billboarda, a pjesma je osvojila i Grammyja i to u remix verziji Freemansonda.

Zavirite i vi iza scene i pogledajte kako je bilo na snimanju spota s najvećom zvijezdom današnjice.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene