'surfboard, surfboard'

Zavodljivi pogled i dekolte - Svi tračevi padaju u vodu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Trač magazini i dalje pišu o kraju Beyonce i Jay Z-a, no slavni moćni par se uopće ne obazire na sulude natpise. Otišli su na kratki odmor i sjajno se zabavili!

Uspjeh, slava i moć – Beyonce i Jay Z imaju sve. I dok američki tračerski magazini i dalje pišu o njihovoj rastavi, slavni par i dalje ignorira sve natpise. Zapravo, zajedno su se uputili na kratki odmor između koncerata s turneje 'On The Run' kojom putuju Amerikom i oduševljavaju svoje fanove.

Pogledaj i ovo showbuzz Diva progovara Na tronu može biti samo jedna

Beyonce se pridružila timu najiščekivanijeg filma '50 nijansi sive'

Beyonce je na svojem Instagramu objavila i nekoliko fotografija među kojima je i ona na kojoj zavodljivo leži na daski za surfanje. Otkrila je i kako radi glazbu za dugoočekivani film '50 nijansi sive' koji je već podigao mnogo prašine.

Bey i Jey ne govore često o svoje privatnom životu, a zato su medijima još zanimljiviji pa ima i mjesta za mnoga izmišljanja, navode i nepoznate izvore.

No, ono što jako dobro rade jesu poruke koje šalju putem zajedničkih pjesama, na zajedničkim nastupima, videima i fotografijama koje sami objavljuju. 'This is real life' kratki je video kojeg slavni par pušta na svojoj turneji a sastoji se od privatnih snimaka slavnog para i njihove kćerkice Blue Ivy.

Može li se doista glumiti kakva bliskost i kemija, u privatnom životu a i na pozornici? Procijenite sami

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene