Prestižni Vogue

S pravom nosi status DIVE: 'Ona ima sve'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Beyonce je pokazala kako je puno više od samo glazbene zvijezde.

Ona je pjevačica, glumica, umjetnica... i ima veliki utjecaj na publiku diljem svijeta. Beyonce je ujedno i prva afroamerička glazbenica koja se našla na prestižnom rujanskom izdanju modne biblije Vogue tvz. September Issue.

Pogledaj i ovo In Magazin: Neobična potpredsjednica Kamala Harris kritike urodile plodom Nakon lavine kritika Vogue povlači kontroverznu naslovnicu s Kamalom Harris: "Shvatili smo poruku"

Zvijezde koje nisu odoljele Dubrovniku: Razotkrili smo njihove želje i taktike kako biti neprimijećeni

Beyonce je već krasila naslovnicu Voguea dva puta, no biti na rujanskom izdanju pravo je priznanje modne ikone. I brojni slavni kolege  i dizajneri progovorili su o njezinom utjecaju, a glavna tema je nazvana 'Dominacija Beyonce', to jest 'Just B: Beyoncé and the Art of Global Domination'.

'Riječ diva koristi se za mnoge ženske izvođačice, i nerijetko se povezuju s reputacijom razmaženih i zahtjevnih žena, no Beyonce ima šarmantnu kvalitetu koju morate voljeti', rekao je Marc Jacobs. Ističe se i kako je njezina najveća kvaliteta način na koji koristi svoje tijelo – to je njezina moć. 'Ona ima sve: iskrena je, posebna, delikatna, lijepa i moćna', kaže dizajnerica Stella McCartney.

 

A photo posted by Vogue (@voguemagazine) on

Na naslovnici Bey nosi seksi haljinu Marca Jacobsa, njezina kosa je uređena u wet look stilu, a šminka je minimalna – sve fotografije snimio je legendarni Mario Testino. Slavna diva tako se pridružila supermodelu Naomi Campbell i glumici Halle Berry koje su svojevremeno krasile naslovnicu rujanskog izdanja kao predstavnica afroameričkog etniciteta.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene