Savršeni odmor dive

'Na Hvaru sam doživjela utopiju, sve je savršeno'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

I najslavnije zvijezde današnjice znaju kakvo bogatsvo imamo. Beyonce je oduševljena Hvarom na kojem je provela ljeto 2011.

Kada je izašao Beyoncein dokumentarac 'Life is but a dream', potajno smo se nadali i njezinim privatnim snimkama s odmora. Beyonce je toliko bila očarana predivnom prirodom Jadrana da je u jednom dijelu svog filma dosiat i opisala koliko je impresionirana morem i Hvarom i našom obalom

Pogledaj i ovo showbuzz Za razliku od nekih… Oni su se odlučili vjenčati skromno i u tajnosti!

Izgleda da je svjetska zvijezda najbolja reklama našem sunčanom otoku koji privlači sve više poznatih lica.

Video s Hvara uploudali su 'Sheriff&Cherry' brend sunčanih naočala na svojem blogu kako bi svi mogli vidjeti na kojem je to mjestu Beyonce doživjela utopiju, pravo savršenstvo.

>> 'Hrvatska oduzima dah. To je raj na zemlji!'

'Doživjela sam utopiju. Život ne može biti više savršen. Sve za što smo radili je sada u ovom trenutku. Ovo je sjajno. Pogledajte su tu prirodu koju je Bog stvorio, istu onu u koju ću ja sad skočit puna ljubavi prema svojem suprugu i prijateljima. Da, život je san!', rekla je Beyonce u kratkom videu koji je dio njezinog dokumentarca.

Kada je održana premijera, mnogi su se raspisali o njezinom privatnom životu. Prikazan je i djelić intimne atmosfere Beyonce i Jay Z-a kad je slavni par jedno drugom pjevušio pjesme Coldpay dok su bili na odmoru u Dobrovniku.

>> Nakon 4 godine napokon znamo što su Beyonce i Jay-Z radili u Dubrovniku

Beyonce je kod nas tako lijepo da se vraća i ove godine, za sada samo na koncert 17. travnja. A gdje će na ljetovanje? Prvi ćemo saznati!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene