Borba za jednakost

Ugledajte se na nju i naglasite svoju seksualnost!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Beyonce je nezadovoljna jer postoje dvostruki standardi kada su u pitanju muškarci i žene.

Beyonce je za protekle blagdane priredila pravo iznenađenje svojim fanovima. Objavila je svoj peti studijski album, a da nitko nije ni znao da je u pripremi.

Pogledaj i ovo Lea Mijatović Velika sreća Slavlje Lee Mijatović - rođendanski tulum i prvi samostalni album: ''Nek' se nastavi ovim tempom''

No, upravo je taj zadnji album dobio loše kritike jer previše naglašava seksualnost.

Otkriveno: Beyonce ima brata beskućnika?!

'Žene imaju nevjerojatnu moć i trebale bi biti svjesne svoje seksualnosti. Postoje dvostruki standardi kada su u pitanju muškarci i žene. Muškarci su slobodni, a žene nisu. Žene se i dalje drže nekih zastarjelih pravila o pokornosti i upravo nas je ta krhkost učinila žrtvama. Žene su puno više od toga. Možete biti karijeristice, majke, umjetnice ili feministkinje, možete biti sve što želite, ali i dalje možete biti seksi. Jedno ne isključuje drugo!', rekla je predivna Beyonce.

Za magazin 'Out' progovorila je i o svojoj novoj pjesmu 'XO'.

'Tu pjesmu sam snimila kada sam bila prehlađena. Snimanje je bilo gotovo za nekoliko minuta, samo demo snimka i odlučila sam je zadržati. To sam napravila zato jer volim sitne nesavršenosti. Inače puno više radim na vokalnom izražaju, no sada sam više radila na tome da pozadinska glazba bude savršena. Jedino o čemu sam razmišljala dok sam radila na ovom albumu su disciplina, strpljenje, istina, rizik i trud koji ću uložiti', rekla je Queeen B.

Poznata pjevačica proglašena je četvrtom najutjecajnijom slavnom osobom 2013. godine prema istraživanju Forbesa. Mnogi vole njezin glazbeni izričaj, njezin lik i djelo.

'Svjesna sam da različiti ljudi različite osobnosti slušaju moju glazbu i baš zato sam se trudila da napravim nešto osobno, iskreno i da to bude najbolji album do sada. Morala sam se osloboditi od pritiska i očekivanja koji su mi drugi nametnuli i jednostavno govoriti iz srca. Nalazimo se u društvu u kojem vladaju muškarci u kojem i ja vodim svoju osobnu bitku. Ipak, ja i dalje vjerujem u ljudska prava i jednakost. Veseli me što moje riječi nekoga nadahnjuju. Svi smo mi jednaki i svi želimo iste stvari: pravo na sreću, pravo da budemo ono što jesmo i da volimo koga želimo voljeti', rekla je Beyonce.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene