Franka nastupa

O nastupu prije Beyonce: 'Tko bi to mogao vjerovati?'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Upravo je Franka dobila veliku čast da nastupa kao predgrupa na koncertu američke pop zvijezde Beyonce koji će se održati 17. travnja u zagrebačkoj Areni.

Franka Batelić niže same uspijehe!

Pogledaj i ovo Franka Batelić Rijetko o njemu govori Franka Batelić ispričala što njen sin nikako ne voli: ''Ne želi me ni pogledati, on poludi!''

'Još uvijek mi sve zvuči nevjerojatno! Bila sam presretna kad sam doznala da je Beyonce, glazbena zvijezda kojoj se divim od djetinjstva, odabrala baš mene da zagrijem publiku na njezinom zagrebačkom koncertu', rekla je samo za Gloriju Franka Batelić. 

Mlada pjevačica priznala je kako je taj trenutak za nju bio jako emotivan, no uzbuđena je i ponosna. Samu vijest Franka je i potvrdila za Novu TV: 'Tko bi to mogao vjerovati? Nazvao me menadžer i rekao kako su mu Beyonce i njezin menadžer odabrali da budem predgrupa u Areni. Mislim, ona je moj glazbeni uzor oduvijek'.

>> Bila je tu prije Beyonce... Diva otkrila tko je njezina inspiracija!

Franki izgleda sve ide od ruke! U privatnom planu cvjetaju joj ruže u vezi s nogometašem Vedranom Ćorlukom, a i u pjevačkoj karijeri nije ništa manje uzbudljivo. Marljivo radi na svojem novom albumu koji bi uskoro trebao ugledati svijetlo dana!

Nedavno je i objavila spot za dugoočekivanu pjesmu 'Pred svima', a mnogi su je prozivali i 'hrvatskom Rihannom'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene