Godinama se nagađalo što je pravi razlog incidenta u liftu u kojem je Solange nasrnula na Jay Z-ja.


Beyonce, Jay Z i Rihanna u ljubavnom trokutu? Zvuči kao scenarij za celebrity sapunicu, ali postavlja se pitanje koliko je ta mogućnost fiktivna.

Vezani članci Slika nije dostupna Reakcije slavnih na kaos u Dallasu: 'Zabrinut sam za sigurnost svoje obitelji' Slika nije dostupna Je li Kosovarka kriva za rasprad braka Jay Z-ja i Beyonce?

'Becoming Beyonce: The Untold Story' naslov je knjige J Randy Taraborrellija koji je iznio neke šokantne tvrdnje i nepoznate stvari iz života ovih slavnih faca. Beyonce i Jay Z bili su razdvojeni godinu dana, a navodni razlog bio je taj što je Jay imao aferu sa Rihannom u vrijeme dok ju je pokušavao nametnu kao novu zvijezdu u glazbenoj industriji pjesmom 'Pon De Replay'.

Prijatelj okarakterizirao Beyonce: 'Ona je jedna od najškrtijih osoba koje znam'

Glasine o aferi navodno su krenule iz Rihanninog PR tima kako bi se povećalo zanimanje za mladu pjevačicu. Beyonce pak, nije bila sigurna što o svemu tome misliti. Autor knjige dotaknuo se i naširoko poznatog incidenta u liftu kada je Solange nasrnula na Jay Z-ja. Može se zaključiti kako je i za to bila kriva Rihanna.

Njezini najteži trenuci: 'Bila sam glupa, mislila sam da se mogu nositi s tim'

Neki izvori bliski Beyonce tvrde kako je do incidenta u liftu došlo kada je Solange pokušala zabraniti Jay Z-ju da ode na Rihannin after party.

Eto sada znate, kad vam baš ne ide uživotu, okrivite Rihannu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook