Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Uspješna, slavna, moćna – to je moderna žena čije su glavne predvodnice slavne žene koje su se uključile su kampanju 'Ban Bossy'.


Beyoncé, Jane Lynch, Condoleezza Rice, Diane von Furstenberg, Jennifer Garner… uzor su mnogim ženama današnjice. One su se uključile su kampanju 'Ban Bossy' svim ženama diljem svijeta da mogu biti što požele bez obzira na etnicitet, mogućnost, klasu, izgled, seksualnu orijentaciju... i da mogu preuzeti vodstvo u tzv. 'muškom svijetu’.

Trener Beyonce Knowles otkrio tajnu svog savršenog izgleda

Vezani članci Ben Affleck Zabrinjavao je godinama ovisnošću zbog koje mu se raspao brak, a sad tvrdi da mu je to pomoglo u životu Jennifer Garner i Mark Ruffalo Prije 17 godina skupa su osvojili srca publike, a sad opet zajedno rade na novom projektu!

Prvenstveno se želi maknuti negativni epiteti kada se opisuju uspješne žene - nametljiva, tvrdoglava, sklona šefovanju. 'Žene su manje zainteresirane za vodstvo od muškaraca', izjavila je Beyoncé te dodala - 'Ja ne šefujem. Ja jesam šefica', rekla je jedna od najuspješnijih žena na svijetu.

Beyonce je danas najglasnijih pobornica novog vala feminizma koji uključuje različite žene i osnažuje ih da mogu učiniti što god požele. Power feminizam se pojavio 90-ih godina te poručuje ženama da one nisu žrtve, već da su sposobne preuzeti vodstvo. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook