A i drugi nisu odoljeli!

Prije rijetkog izlaska s mužem provjerila je bitnu stvar na sebi, ne želi ništa prepustiti slučaju!

Beyonce Beyonce Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Beyonce - 3 Beyonce - 2 Beyonce - 1 Beyonce - 4 Beyonce Beyonce (Foto: Profimedia) Beyonce (Foto: Instagram) Beyonce (Foto: Instagram) +0 Beyonce Galerija

Beyonce i Jay-Z snimljeni su u rijetkom izlasku u New Yorku za koji se pjevačica posebno dotjerala, a pokušala je proći neprimjetno pred paparazzima što joj ipak nije uspjelo.

Američka pjevačica Beyonce sve rjeđe se pojavljuje u javnosti, no paprazzi su je uspjeli snimiti kada se otputila na ručak sa svojim suprugom Jay-Z-jem na Manhattanu sređena od glave do pete.

Pogledaj i ovo Nova kuća Beyonce i Jay-Z-ja - 4 Spektakl! Poznati moćni par kupio kuću za 200 milijuna dolara, evo što sve ima najskuplja kuća ikada prodana u Kaliforniji!

40-godišnja zvijezda istaknula je bujne grudi u pripijenoj ljubičastoj haljini s dubokim izrezom, a pri izlasku iz automobila provjerila je jesu li joj obline na mjestu i je li ih tijesna haljina uspjela obuzdati. Kako bi probala proći nezapaženo, pri povratku iz restorana na lice je stavila zaštitnu masku koje se ne odriče, iako ista više nije obavezna za nošenje u javnosti i mnogi su jedva dočekali da je se riješe.

52-godišnji Jay djelovao je puno opuštenije od nje i nije se ni pokušao sakriti pred objektivima.

Par je u vezi od 2008. godine i ponosni su roditelji troje djece, 10-godišnje kćeri Blue Ivy, te 4-godišnjih blizanaca Sira i Rumi.

Malena Blue Ivy je inače na listi najbogtije djece na svijetu, a prema posljednjim podacima teška je čak milijardu dolara. Može se pohvaliti i osvojenom MTV VMA nagradom za najbolji glas u dječjoj audioknjizi te je titulom najmlađe dobitnice te nagrade u povijesti.

Otkako se rodila je pod svjetlima reflektora, a s majkom Beyonce je u nekoliko navrata snimala za reklame te se ne boji pažnje medija.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Suzy Cortez - 3 Suzy Cortez - 7 Suzy Cortez - 1 Suzy Cortez - 4 +20 Suzy Cortez - 9 Celebrity Oglasila se seks-bomba s kojom je Pique varao Shakiru, otkrila sočne detalje i što je od nje tražio!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak - 2 Indira Levak - 3 Indira Levak - 6 Indira Levak - 7 +9 Indira Levak Celebrity Indira u haljini s prorezom na donjem dijelu pokazala i više nego što smo očekivali, rijetki bi se na to odvažili!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene