Potvrdili nagađanja

Veliko iznenađenje: Beyonce i Jay Z zajedničkim albumom slave opet probuđenu bračnu strast

Beyonce, Jay Z (Foto: Profimedia) Beyonce, Jay Z (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Beyonce, Jay Z (Foto: Profimedia) Beyonce, Jay Z (Foto: Getty Images) Beyonce, Jay Z (Foto: Getty Images) +0 Beyonce, Jay Z (Foto: Getty Images) Galerija

Pop-diva Beyonce i hip-hop zvijezda Jay Z predstavili su zajednički album "Everything is Love"

Najpoznatiji bračni par u svijetu glazbe, Beyonce i Jay-Z, priredio je u subotu veliko iznenađenje objavivši zajednički album, projekt o kojem se dugo nagađalo, a koji slavi njihovu ponovno probuđenu bračnu strast.

Pogledaj i ovo Beyonce na udaru kiritka Beyonce na koncertu odala počast Tini Turner, no bijesni fanovi uvjereni su da je u pjesmi ismijala njezino zlostavljanje!

Pop-diva i hip-hop superstar predstavili su album "Everything is Love" na pozornici u Londonu na završetku koncerta kojim su započeli svjetsku turneju. Album je objavljen isključivo na Jay-Z-jevu streaming servisu Tidal i nije dostupan na Spotifyju, koji je mnogo veći, ali koji Beyonce ne voli. Par je objavio i videospot za pjesmu "Apeshit" koji je snimljen u Louvreu.

Album je spoj stilova dvoje umjetnika, toplog soula i hip-hopa i otvoreno priča o njihovu spolnom životu.

Beyonce, Jay Z (Foto: Getty Images) Beyonce, Jay Z (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Dvije zvijezde već su prije surađivale, primjerice na Beyonceinu singlu "Drunk in Love", no ovaj je album objavljen nakon što su u javnost procurile pojedinosti o njihovu braku. Beyonce je na svojem zadnjem albumu "Lemonade" 2016. otkrila da je on bio nevjeran, a on je godinu dana poslije na albumu "4:44" za to zatražio oprost. Ove godine, kako sugerira i sam naziv novog albuma, čini se da su se pomirili.

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene