Uvertira pred razvod?

Drama koja traje već mjesecima - previše sitnica ukazuje na kraj ljubavi?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Beyonce i Jay-Z kao da idu u prilog svim tračevima koji ih prate - slučajno ili namjerno?

Svjetska zvijezda Beyonce prije nekoliko dana objavila je novi album 'Lemonade' kojim je ponovno pokrenula šuškanja o problemima u braku s reperom Jay Z-jem. Ulje na vatru su njihove najnovije fotografije kojima ni malo ne podupiru priču o svojoj velikoj ljubavi. Naime, niti Beyonce niti Jay-Z ne nose vjenčano prstenje.

Pogledaj i ovo Solange Knowles i Alan Ferguson (Foto: AFP) Varala supruga? Razvodi se žena koja je sestra slavne pjevačice, a najpoznatija je po javnoj tučnjavi s njezinim mužem

Na službenoj stranici Queen B. sa turneje Formation World Tour u Miamiju objavljena je fotografija na kojoj pjevačica pozira sa kćerkicom, a prstena nema.

 

 

S druge strane, Dj Khaled i Jay-Z na Instagramu su objavili zajedničku fotku na kojoj niti on nema prsten.

 

 

This is called the "Pre Show Pep Talk" that Jay gave us. Lol. It's hard to explain the amount of pressure bestowed upon you when you're asked to perform as a special guest at a Beyoncé's Formation World Tour. How do you even kill this shit? You're obviously never gonna come close to what she's doin (lol) so what do you do... ?! Me and brother Khaled sat, brainstormed and said fuck it, let's call everybody up. Lol. So... Special Thanks to Rick Ross, YO Gotti, 2 Chainz, Kent Jones, Trick Daddy, Weezy and Future Hendrix. Y'all helped make Day 1 epic. Y'all can come to the show late and play ya selves if you want. Loool. Tampa and ATL next. Stay tuned. #TheFormationTour #Miami #Beyonce #DJKhaled #JayZ #RocNation #Parkwood #KodakLens #Tour

A photo posted by Lenny S. (@kodaklens) on

 

Slučajno ili namjerno? Ne znamo, ali svjetski mediji ne prestaju pisati o ljubavnom krahu. Ima i onih koji nagađaju da Bey skida prsten u vrijednosti 32 milijuna kuna skida za vrijeme turneja kako ga ne bi izgubila, ali tko bi vjerovao u to?

 

 Cijela drama traje već nekoliko mjeseci pa ćemo za one koji ne znaju ipak sve ponovit.

Na vječnu ljubav dok ih smrt ne rastavi zakleli su se davne 2008. godine i imaju 4-godišnju kći Blue Ivy. Osim prstena kao simbol ljubavi, par ima i tetovažu rimskog broja 4 na četvrtom prstu kao simbol njihove godišnjice. Tetovažu su dali napraviti iste godine kada su uplovili u bračnu luku, a ni datum nije slučajan: 4. travnja.

I dugo je sve bilo savršeno, no ljubav ispod svjetla reflektora nikad nije laka. Uvijek je bilo šuškanja o varanju, ali ona su zadnjih nekoliko mjeseci postala sve glasnija. Svojim novim albumom Beyonce je sama zakuhala vatru o tome kako su Jay Z-jeve štićenice, Rihanna i Rita Ora upravo te s kojima ju vara.

Osim, Rihanne i Rite Ore spominje se još je jedno ime, ono dizajnerice Rachel Roy. Nakon što je prije dvije godina iscurila snimka iz lifta u kojem je Beyonceina mlađa sestra Solange nasrnula na slavnog repera, odmah su krenule glasine kako je razlog tome što je reper te večeri bio previše prijateljski nastrojen prema dizajnerici Rachel Roy, s kojom je varao slavnu pjevačicu, a koja je inače bivša supruga njegovog bivšeg poslovnog partnera Damona Dasha.

Beyonce na novom albumu spominje 'Becky s dobrom kosom' za koju fanovi misle da se radi o Roy, pogotovo nakon što je i sama Roy objavila na Instagramu fotografiju sebe i prijateljice uz koju je napisala 'dobra kosa, briga nas, ali dobro osvjetljenje za selfije i istinu uvijek nam treba'. Profil je od tada zaključala, jer su joj Beyonceini fanovi masovno počeli ostavljati emotikone limuna i pčele kao potporu najdražoj pjevačici.

Ovo su riječi iz pjesme pa prosudite sami:

'Možeš okusiti neistinu/Na tvom je dahu dok je tako pažljivo prosljeđuješ/Ali i to je test, konstantno svjesna svega/Moje uho pritisnuto uz zidove tvog svijeta.'

'Ovo ti je posljednje upozorenje, znaš da ti dajem život/Ako ovo s***e ponovno pokušaš, izgubit ćeš ženu.'

'Deset puta od devet znaš da lažeš/Ali, devet puta od deset znam da se trudiš/Stoga pokušavam biti fer'.

Pitamo mi vas - radi li se o jako dobrom PR-u ili je došao kraj epskoj ljubavi pa je samo pitanje vremena kada će reći da se rastaju?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene