stižu prinove

Dvostruka doza ljubavi: Slavni parovi koji su roditelji blizanaca

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što je Beyonce potvrdila da čeka blizance, istu vijest potvrdili su i Clooneyevi. Čari dvostrukog roditeljstva na svojoj koži osjetile su i druge zvijezde.

Protekli tjedan medijima je odjeknula vijest kojoj se nitko nije nadao! Slavna Beyonce na svom Instagramu otkrila je da je trudna, ali i da čeka blizance. Samo par dana nakon toga iz više izvora potvrđena je i informacija kako glumac George Clooney i njegova supruga Amal također očekuju blizance.
No, ni Beyonce i Jay Z ni George i Amal nisu jedini koji će biti roditelji blizanaca. U svijetu poznatih i slavnih mnogima se sreća osmjehnula dva puta.

Pogledaj i ovo Julia Roberts, George Clooney, Amal Clooney - 3 zagledali se oboje George Clooney u društvu dviju ljepotica nije znao kamo gledati, no slavna glumica uspjela je skrenuti pažnju s prekrasne Amal!

Jedna od najpoznatijih majki blizanaca je definitivno Jennifer Lopez. Slavna pjevačica u veljači 2008. godine na svijet je donijela sina Maxa i kći Emmu koja joj nevjerojatno nalikuje. Sa suprugom Marc Anthonyjem rastala se tri godine nakon što su blizanci došli na svijet. No unatoč razvodu i dan danas odlično se slažu i to ponajprije zbog djece.

Pjevač Ricky Martin jedan je od njih. U njegov život prije devet godina ušli su blizanci Matteo i Valentino. Dječake je na svijet donijela surogat majka, a slavni glazbenik beskrajno joj je zahvalan što mu je omogućila da postane otac. Dječaci popularnog pjevača nisu učinili samo ocem već su mu postala i inspiracija da bude ono što doista i je. Dječaci su ga tako ohrabrili i da "izađe iz ormara" i javno prizna da je homoseksualac.

Uskoro bivši supružnici Angelina Jolie i Brad Pitt također su roditelji usvojenih blizanaca. Dvojajčani blizanci Vivienne Marcheline i Knox Leon rođeni u srpnju 2008. godine, a svojim dolaskom na svijet obitelj Jolie-Pitt učinili su osmeročlanom. Angelina i Brad inače imaju troje biološke i troje posvojene djece.

Pop diva Mariah Carey i bivši suprug Nick Cannon roditelji blizanaca, dječaka Moroccana i djevojčice Monroe, postali su 2011. godine. Iako su se prije godinu dana odlučili razvesti i dalje zajedno brinu oko djece.

Slavna glumica Julia Roberts prije 13 godina na svijet je donijela blizance. Phinnaeus Walter i Hazel Patricia uskoro su dobili još jednog brata. Glumica, koju mnogi smatraju jednom od najljepših žena u Hollywoodu, u braku je s kamermanom Dannyjem Moderom. Supružnici žive na ranču, daleko od očiju javnosti sa svoje troje djece.

 

I Sarah Jessica Parker okusila je na svojoj koži kako je to biti majka blizanki. Djevojčice Marion Lorettu Elwell i Tabithu Hodge Broderick na svijet je 2009. godine donijela surogat majka i to nakon što je dugi niz godina glumica pokušavala bezuspješno zatrudnjeti. "Godinama smo pokušavali proširiti obitelj i razmišljali smo o svim opcijama. Surogat majka bila je jedna od opcija, a ja nikad nisam skrivala da imam probleme s neplodnosti. Bilo bi neobično da sam se odlučila na surogat majku da sam mogla prirodno zatrudnjeti i iznijeti trudnoću", priznala je Sarah koja je u braku s Mathewom Broderickom 2002. godine dobila sina Jamesa Wilkiea.

Kći jedinica legendarnog Elvisa Presleya, Lisa Marie Presley,  nakon borbe s neplodnošću na svijet je u listopadu 2008. godine donijela dvije kćeri Finley i Harper. Osim blizanki koje je dobila u braku s glazbenim producentom Michaelom Lockwoodom, majka je i dvoje djece koje ima iz prvoga braka s glazbenikom Dannyjem Keoughom.

Komičar i glumac Neil Patrick Harris i suprug David Burtka postali su roditelji malenih blizanaca Harper i Gideona u listopadu 2010. godine. 'Puno smo razmišljali o roditeljstvu. Nismo samo slučajno ostali trudni, sagledali smo financijski aspekt, emocionalni aspekt i naš brak. Naša djeca došla su na ovaj svijet iz ljubavi.'

Reality zvijezda Kate Gosselin majka je čak osmero djece. Među njima su i sedmogodišnji blizanci Mady i Cara. Nedavno je Kate priznala da je tužna jer svojoj djeci ne može posvetiti pažnje i vremena koliko im treba.  "Osjećam se krivom kad nemam dovoljno vremena za svako dijete posebno i kada sam preumorna za igru s njima. Osjećala sam se krivom kad sam imala pregrub rječnik prema njima, a mogla sam bolje odgovoriti. Osjećala sam se krivom kad nismo imali dovoljno novca kako bismo svakom od njih kupili nešto posebno", rekla je Kate u jednom intervjuu. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene