Diva k'o diva

Otkazi lete na sve strane jer nije zadovoljna karijerom - želi više

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ako netko ima sve, može li imati još više od toga? Teško, ali ona je, eto, uvjerena da može. Činjenica je da slava ponekad uistinu pomuti razum.

Ona je svjetska diva, pjevačka, glumačka, ma sve ona može, ali sada se počela ponašati kao 'diva' i to ne u najboljem smisli, već u onom razmaženom, brzopletom... Beyonce je tako odlučila iznenaditi svoje suradnike otkazima! Da, cijeloj je ekipi, kako navodi 'Page Six', dala šut kartu jer od svoje karijere želi više i želi je podići na višiu razinu.

Pogledaj i ovo showbuzz Misli ozbiljno NIKAD DOSTA ZARADE Ovo je njezin novi plan za pokoriti svijet!

'Parkwood Entertainmenta' bila je ekipa koja je godinama surađivala s pjevačicom, a sada je njihovoj suradnji došao kraj. Iako prema ugovoru za njih i 'Columbiu' mora snimiti još jedan album, ona želi promjene odmah.

Jedan od onih 'upućenih izvora' navodi kako pjevačica želi donositi pametnije poslovne odluke kada su u pitanju koncerti, turneje i glumačka karijera. Baš zato je i njezina dosadašanja menadžerica Li En Calahan-Longo dobila otkaz, a na njezino mjesto već je postavljen Steve Pamon, koji bi trebao napraviti čudo, a i onako prebogata pjevačica, trebala bi postati još bogatija.

U međuvremenu, diva će uz Coldplay nastupiti na Super Bowl-u za koji, navodno, priprema i novu pjesmu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene