Pogledajte galeriju!

Beyonce bez šminke: Ljepotica s kćerkicom uživa u tropskom raju!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Beyonce je objavila i fotku u kupaćem kostimu preko kojeg je navukla samo laganu ljetnu košuljicu, a pokazala je i kako izgleda bez šminke!

Glazbena diva Beyonce tijekom vikenda uživa na tropskom odmoru sa svojom obitelji. Ona, suprug Jay-Z te malena Blue Ivy otišli su na odmor u pauzama između koncerata Beyonceine turneje 'Mrs. Carter Show' u sklopu koje je posjetila i Zagreb.

>> Solange stiže na Hvar – Hoće li joj se pridružiti i Beyonce?

Pogledaj i ovo showbuzz Preslatko, zar ne? Uhvaćene: Beyonce s neodoljivom kćerkicom!

Tako je Beyonce na svom Tumblr profilu objavila nekoliko fotografija, a na jednoj od njih uživa u mjehurićima vode iz bazena zajedno s malenom kćerkicom u zagrljaju.

Osim toga, Beyonce je objavila i fotku u kupaćem kostimu preko kojeg je navukla samo laganu ljetnu košuljicu, a pokazala je i kako izgleda bez šminke!

Lijepa pjevačica, koja je inače zaštitno lice kozmetičke kuće L'Oreal, pokazala je kako joj šminka ni ne treba da bi bila lijepa - dok je pozirala na biciklu na kojem je uživala u vožnji prekrasnim krajolikom. Gdje se pjevačica s obitelji točno nalazi na odmoru nakon posjete Berlinu, nije otkrila niti na jednoj društvenoj mreži baš kao ni njezin suprug.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene